Egy modder átültette a Skyrimbe a Shadow of Mordor nemezisrendszerét

  • Írta: fojesz
  • 2022. augusztus 9.
  • Letöltés
Link másolása
A The Elder Scrolls V: Skyrim modderközössége csillapíthatatlan lelkesedéssel bővítgeti és alakítgatja kedvencét: most például a Shadow of Mordor nemezisrendszerét örökölte meg a játék!

A Middle-earth: Shadow of Mordor legfontosabb funkciója az úgynevezett nemezisrendszer volt, amit a Warner Bros. időközben le is védetett magának - ez azonban még nem jelenti azt, hogy a lelkes modderek nem utánozhatnák le.

A minap jelent meg a The Elder Scrolls V: Skyrimhez a Nemesis and Alternative Death System nevet viselő kiegészítő, amely Syclonix munkája, és lényegében átülteti a szerepjátékba a jól ismert funkciót. A működése egyszerű: ha bármelyik ellenfél megöl bennünket, az ősellenségünkké válik, egyedi nevet, jobb statisztikákat és egy különleges buffot kap, mi pedig egy küldetést, hogy érdemes lenne levadásznunk.

Annál is inkább, mert a nemezisünk nemcsak legyőzhet minket, el is lophatja a felszereléseinket, és még egy debuffot is ránk sóz, amit csak a kiiktatásával távolíthatunk el. Egyszerre egyébként öt nemezisünk lehet legfeljebb.

Fontos adalék - és a mod címe is utal erre -, hogy a telepítés után a halál mechanikája is megváltozik: nem halunk megténylegesen, csak kiütnek minket, hogy aztán valahol máshol ébredjünk fel a térképen.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...