Körökre osztott sci-fi játékon dolgozik a Subnautica csapata

  • Írta: szlav
  • 2022. augusztus 10.
  • Hír
Link másolása
A Subnautica és a Below Zero után egészen más irányba kalandozik az Unknown World csapata. A Gamescomon bemutatkozó új projektjük egy körökre osztott sci-fi játék lesz.

Az Unknown Worlds tengermélyi felfedezőjátéka, a Subnautica sem volt mentes a sci-fi elemektől, a hírek szerint azonban a stúdió következő alkotása kőkeményen fejest ugrik a tudományos-fantasztikus zsánerbe. Mi több, a hírek szerint maga a játékmenet is egészen más lesz, az új IP ugyanis egy körökre osztott taktikai játék - nem egészen az, mint amit eddig megszokhattunk a stúdiótól.

A jó hír az, hogy a titokzatos új cím hivatalos leleplezésére egyáltalán nem kell már sokat várnunk, a hírek szerint ugyanis a stúdió alapítója és játékigazgatója, Charlie Cleveland a Gamescom színpadán, mégpedig az Opening Night Live nagyszabású eseményén mutatja be a játékot. A show augusztus 23-án pörög majd este 8-tól 10-ig, az pedig csak természetes, hogy a házigazda Geoff Keighley lesz.

Az Unknown Worlds csapata mögött egyébként a Krafton áll, akik ugyanekkor egy másik játékukat, a Striking Distance-féle The Callisto Protocolt is színpadra küldik. Ha tehát ti is ki vagytok éhezve a Dead Space-szerű túlélőhorrorra, akkor ne maradjatok le a show-ról!

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...