A pletykák szerint már kész a Call of Duty: Modern Warfare 3 - Campaign Remastered

  • Írta: szlav
  • 2022. szeptember 3.
  • Pletyka
Link másolása
Habár az Activision tavaly azt nyilatkozta, hogy nincs tervben a Modern Warfare 3 felújítása, egy megbízható szivárogtató azt állítja, hogy a remaster gyakorlatilag már el is készült.

Annak ellenére, hogy jelenleg hatalmas a zsongás a hamarosan megjelenő Call of Duty: Modern Warfare II körül, elképzelhető, hogy a reboot előtti korábbi trilógiát sem felejti el teljesen az Activision. A vállalat 2016-ban, illetve 2020-ban már remasterelte a Call of Duty 4-et és az eredeti Modern Warfare 2 kampányát, tavaly azonban azt nyilatkozták, hogy a trilógia záróepizódjának nem szánnak ehhez hasonló felújított változatot. A legfrissebb pletykák szerint ezzel a kijelentéssel lódíthatott kicsit a kiadó.

Természetesen a most következő infókat semmiképp nem érdemes készpénznek vennünk, hiszen csupán pletykákról van szó, azt azonban mindenképp hozzátesszük a dologhoz, hogy a híreket a Call of Duty-játékok eddig igen megbízhatónak tartott leakere, a TheGhostofHope szállította.

A szivárogtató belső forrásai azt állítják, hogy a Modern Warfare 3 - Campaign Remastered projektje a korábbi nyilatkozatokkal ellentétben sosem lett jegelve, mára pedig gyakorlatilag teljesen elkészült a játék felújított változata. Ha hihetünk a szóbeszédnek, akkor az Activision csupán a megfelelő pillanatra vár a kampánycsomag kiadásával.

És hogy mikor jöhet el ez a megfelelő pillanat? Nos, a legkézenfekvőbb húzás az lenne, ha jövő ősszel, az új Modern Warfare II félidejében dobnák piacra a Modern Warfare 3 felújított sztorimódját. Nem titok ugyanis, hogy az idei Call of Duty a korábbi szokásoktól elszakadva két teljes évig lesz aktuális, vagyis jövőre nem várhatunk új epizódot sem a Treyarch, sem pedig a Sledgehammer csapatától. A multiplayeres fronton egyébként olyan szóbeszédek is szárnyra kaptak, melyek szerint jövőre egy hatalmas pályacsomaggal, a 2009-es Modern Warfare 2 felújított térképeivel pezsdítheti fel az Infinity Ward a szokatlanul hosszú élettartamra készülő új játékát.

3.
3.
Kamukaze
#1: A legjobb részét valamiért teljesen figyelmen kívül hagyják...
2.
2.
Bleuber
Vagy a Call of Duty World at War-t, a max. 4 játékos LAN cooperatív móddal, meg ugye a zombis pályákhoz a MODTools-t is az editorral. Az lenne csak a tuti... nekünk, az Activisionnak szerintem, már kevésbé érné meg. A Treyarch csapatának kellene elkészítenie, azokkal a tagokkal, akik az eredetit elkészítették. Na, de bilibe lóg a kezünk, túl szépeket írtam ahhoz, hogy ez valaha is mind igaz legyen. :|
1.
1.
crytek
A kettőt kéne felújítani (a sima Cod 2-t), és elhagyni belőle a multit.. Remek lenne
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...