Borászok lehetünk az Epic Games Store legújabb ingyenes játékában

  • Írta: szlav
  • 2022. szeptember 9.
  • Akció
Link másolása
Elszaladt egy újabb hét, ez pedig azt jelenti, hogy már tölthető az Epic Games Store következő ajándéka. Ezúttal egy rendkívül pofás szimulátor/menedzsmentjáték lehet ingyenesen a miénk.

Ezen a héten is érdemes lesz ránéznünk az Epic Games Store ajándékaira! Most a Hundred Days - Winemaking Simulator című alkotást zsákolhatjuk be, amely egy stilizált, de rendkívül vonzó kinézetű kalandként vezet be minket a borászat rejtelmeibe. A különleges témaválasztás mellett a játék felépítése is eltér némileg a hagyományos szimulátorjátékoktól, hiszen belső nézet helyett a magasból figyelve egyengethetjük a szőlőföldeket. Akit azonban nem vonz a borászkodás, az a Realm Royale Reforged - Epic Launch Bundle-t is beránthatja az Epic Games Store weboldalán vagy a PC-s kliensben.

A jövő héten már ismét két teljes játékkal kedveskedik majd az Epic. Az egyik a varázslatos izlandi rókakaland, a Spirit of the North, a másik pedig egy pixelgrafikás sci-fi történet, a The Captain lesz. Előre is jó szórakozást hozzájuk!

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...