Kisebb létszámú játékmóddal próbálkozik a Battlefield 2042 eventje

  • Írta: szlav
  • 2022. október 7.
  • Letöltés
Link másolása
Majdnem egy teljes évvel a játék megjelenése után megérkezik a Battlefield 2042 első live service-eventje. A Liquidators névre keresztelt esemény egy kisebb, közelharcra fókuszáló játékmódot hoz magával.

A Battlefield 2042 megjelenését, majd annak post-launch támogatását közel sem nevezhettük zökkenőmentesnek, a jövő héten azonban végre érdemi újdonságokat kapnak a legkitartóbb játékosok. Habár első ránézésre a Liquidators esemény új játékmódja, a 16v16-os vagy 8v8-as gyalogsági harcra kihegyezett Tactical Conquest homlokegyenest szembe megy a grandiózus csatákat ígérő széria szellemiségével, lehet, hogy pontosan erre van most szüksége a cudar sorsra jutott játéknak.

Az október 11-től október 25-ig futó esemény során természetesen egy rakás kozmetikai különlegességet is bezsebelhetnek majd a játékosok. Mi több, a frissítéssel bemutatkoznak a login rewardok is, vagyis az EA és a DICE kisebb jutalmakkal ösztönöz majd bennünket a mindennapos belépésre.

3.
3.
Grabowsky30+
Ez a játék mostanra már nem annyira rossz, mint amilyen a híre. A legnagyobb probléma vele, hogy nem játszik vele a kutya se, belépsz egy játékba (ha egyáltalán van) és 32játékosból kb 10 nem bot. Elég lehangoló sajnos!
1.
1.
Morgan88
Én azt nem értem hogy még miért nincs ea playben a játék, az elődök hamarabb voltak elérhetőbbek és sikeresebbek is voltak, szerintem jót tenne a játéknak
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...