Szeretetcsomaggal vezekel a Blizzard az Overwatch 2 gyötrelmes rajtja után

  • Írta: szlav
  • 2022. október 12.
  • Letöltés
Link másolása
Több tízezres sorbanállás, haldokló szerverek, ledobált játékosok, elvesző skinek... nem volt zökkenőmentes az Overwatch 2 rajtja. A Blizzard egy ajándékcsomaggal kér bocsánatot az elmúlt napok kellemetlenségeiért.

Az Overwatch 2 október 4-én jelent meg, de nagyjából csak mostanra vált stabilan játszhatóvá. Számítani lehetett rá, hogy a free-to-play üzleti modellre váltó, hatalmas tömegeket vonzó lövölde rajtja talán nem lesz teljesen zökkenőmentes, az online beléptetést érintő hibák és a DDoS-támadások azonban a vártnál jóval keményebben kifektették a Blizzard játékát.

A nem túl elegánsra sikeredett start miatt pedig a Blizzard is elpirult egy kicsit, így tegnap éjjel bejelentették, hogy bocsánatkérés gyanánt egy kisebb ajándékcsomagot adnak minden játékosnak, aki október 25. és december 6. között belép a játékba.

A csomag tartalma a fent látható Cursed Captain Reaper legendás skin és a Health Pack Weapon Charm lesz, illetve a fejlesztők hétvégente bekattintják majd a dupla XP szorzóját is, hogy azok a játékosok is gyorsabban haladhassanak a Battle Pass szintjeivel, akiknek csak ilyenkor van idejük a játékra.

"Az Overwatch 2 rajtja óta kápráztató látni a rajongók lelkesedését, egészen hihetetlen, hogy mennyi játékos próbálta ki a játékunkat. Tisztában vagyunk vele azonban, hogy a közelmúltban komoly problémákkal találkozhattatok. A csapatunk folyamatosan vizsgálja a feltűnő hibákat, dolgozunk a javításokon, és igyekszünk nyíltan kommunikálni a közösségünkkel az Overwatch 2 állapotával kapcsolatban" - üzente a Blizzard a fenti ajándékcsomagot leleplező blogposztban.

1.
1.
Bako
Játékosszámokra is kíváncsi lennék. Elég sokat játszottam az első résszel is és most a nagy érdeklődés ellenére ugyan úgy 5-6 perc a matchmaking ha nem healer-rel szeretnél játszani.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...