Új D&D-játékot készítenek a Dark Alliance fejlesztői

  • Írta: szlav
  • 2022. október 13.
  • Hír
Link másolása
A Tuque Games hamvaiból feltámadó Invoke Studios első komoly fejlesztése egy AAA-kategóriás Dungeons & Dragons-videojáték lesz.

Valljuk be, a Tuque Games legutóbbi dobása, a 2021-es Dungeons & Dragons: Dark Alliance távolról sem váltotta be a hozzá fűzött reményeket. Ezt a stúdiót felvásárló Wizards of the Coast is világosan látta, így a D&D és a Magic: The Gathering mindenható fejesei úgy döntöttek, hogy átnevezik és alaposan átszervezik a montréali fejlesztőcsapatot. Így jött létre az Invoke Studios, melyet immáron a Ubisoft egykori veteránja, a Watch Dogs 1-2 producere, Dominic Guay vezet.

A régi-új fejlesztőcsapat pedig azt a feladatot kapta, hogy jóvá tegyék a korábbi baklövést egy új, nagyszabású Dungeons & Dragons-videojátékkal. A jelenleg 80 főt számláló, de a tervek szerint 2025-ig 200 főre duzzadó stúdió projektjéből a Wizards nem sajnálja az erőforrásokat - egy igazán komoly, AAA-kategóriás produktumot várnak, amely alatt az Unreal Engine 5 duruzsol majd. Reméljük tehát, hogy az Invoke Studios a Dark Alliance után nem az Invoke duplicity varázslatot lövi majd el, hiszen igazán szomorú lenne, ha csalódnunk kellene még egy ígéretes D&D-projektben.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...