Tölthető az ötödik Harry Potter demója

  • Írta: fojesz
  • 2007. június 24.
  • Letöltés
Link másolása
Hamarosan mozikba kerül a Harry Potter és a Főnix Rendje, ennek okán pedig a játékadaptáció megjelenése sem várat magára sokáig.
Hamarosan mozikba kerül a Harry Potter és a Főnix Rendje, ennek okán pedig a játékadaptáció megjelenése sem várat magára sokáig.

Ugrás a galériához

Először a PC-s verziót vehetik szemügyre tüzetesebben a rajongók: mindehhez nincs más teendőjük, mint letölteni a négyszáz megás demót, feltelepíteni és elindítani azt. Természetesen akinek nincs lehetősége megpróbálkozni a játékkal, ne csüggedjen! A készítők kilenc új képpel is megleptek minket, melyek mindegyike galériánkban landolt.

Minimális rendszerigények:
  • Windows XP
  • 1.6 GHz-es processzor
  • 256Mb RAM
  • 32Mb-os, DirectX 9-kompatibilis VGA
14.
14.
karesz8
Segitsetek még új vagyok itt.El mondjátok hogy kell le tőlteni a demót?
13.
13.
Ben10
Letöltöttem a demo-t, amikor el akarom indítani a telepítést, akkor azt írja ki, hogy nem win32 alkalmazás! Mit jelent ez? Valaki válaszoljon, plz!
11.
11.
hunlord
A helyére kell rakni a kupákat, majd megjavítani a vitrint...
10.
10.
Constantin00
Lesz magyar nyelvű demo is? Mert őszintén szólva az egyetlen ami izgat, hogy ez a cucc magyar SZINKRONÚ lesz!!! Amennyire én tudom, ez egyedülálló! :DDD
9.
9.
Carbon
Ekkora hülyeséget.. Minek ez a rohadt időlimit? Amúgy a játék nagyon jó lesz. Örülök h nem olyan mint a 4.
8.
8.
toarpad
Ez a időlimit tényleg hülyeség . Egyébként mit kell csinálni amikor a Nagy teremben hátul lemész a pincébe oda a sok kupa közé + egy csaj van ott ?
7.
7.
hunlord
Amint beléptem a játék demójába, egyből felfedeztem a seprűt, amivel leporoltam a leveleket, és felfedeztem egy valamit, amiért pontot kaptam. Utána odamentem McGalagonyhoz, rászegeztem a pálcát, rámszólt, ezért levontak 10 pontot. Elindultam felfele a lépcsőn, leszólítottam minden csajt, de mindegyik lekoptatott. Utána találtam egy alvó képet. Továbbmentem, és lejárt az idő. Első nekifutásra ennyi :D, de majd még jobban megvizsgálom. Elég rossz ez az időlimit... (de a seprűs feladvány az nagyon kreatív volt, de tényleg)
6.
6.
Naridar
Nem tud valaki valamilyen módszert az időlimit kiküszöbölésére? Mert ez bennem nagyon kiverte a biztosítékot, hogyha már lelakatolták fél Roxfortot, még azt a %/+!%!+ időlimitet is a nyakába varrják az embernek! Kinyírom az EA-t!
5.
5.
Mast3rmind
Waz: Több fajta kis mini történeti játék van amit fel lehet fedezni :)

(pl. Malfoy széttöri a kupa tartókat és azt rendbe kell hoznunk stb.)
4.
4.
Waz
Nezd a hátamat stílus, de a kamera kicsit kimozog jobbra es balra is meglehet szokni.Kár hogy lejar a demo 10 vagy 20 perc jatek utan.Újra lehet kezdeni a demot de akkor kicseszés hogy mire rajottem hogy mit kellene csinalni(szobában a falon ordibalo kép) addigra lejart a demo.
3.
3.
tandy
Aki kipróbálta a demó-t az írja már meg hogy ez olyan nézd a hátam mint a hp 1-2-3 vagy a szar nem-látok-semmit-sem nézetes 4. rész!Előre is köszi...
2.
2.
felegyi
Magyar?Egyáltalán?Vagy no?
1.
1.
Waz
Tudom nem ide tartozik de gondoltam ezt a cikket még sokan megfogják nézni ézert ide írom.



Ha jól értelmeztem a ETQW honlapján az infót akkor ma 8 órakor jellenek meg a publikus beta kulcsok.A beta clienst már torrentról töltehető.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...