A Ubisoft visszatéríti a Prince of Persia-remake előrendeléseit

  • Írta: szlav
  • 2022. november 9.
  • Hír
Link másolása
Habár a Ubisoft kijelentette, hogy nem kaszálták el a Prince of Persia: The Sands of Time remake-jét, az elég beszédes, hogy a kiadó visszatéríti az előrendelők pénzét.

Ki gondolta volna, hogy egy régi favorit újrázása is ennyire megcsúszhat, ráadásul még a megjelenése előtt? A Ubisoft bő két évvel ezelőtt jelentette be a Prince of Persia: The Sands of Time-remake érkezését, az akkor levetített kedvcsináló azonban nem nyerte el a rajongók tetszését - épp ellenkezőleg. Ezek után a kiadó is jónak látta, ha kicsit nagyobb erőbedobással kísérli meg az újrázást: habár a remake-et eredetileg a Ubisoft Prune és a Ubisoft Mumbai fejlesztette, a munkálatok végül átkerültek a jóval gyakorlottabb Ubisoft Montréalhoz. Ekkor egyébként már a program csúszást csúszásra halmozott.

Mivel komolyabb híreket vagy látnivalókat nemigen kaptunk mostanában, akár azt is gondolhattuk volna, hogy a kiadó végül jegelte a remake-et, ez azonban szerencsére nem igaz. A Ubisoft most egy rövid, de tömör helyzetjelentésben nyilatkozott a játék sorsáról. Ebből megtudhattuk, hogy a Prince of Persia: The Sands of Time remake-je továbbra is készül, nem lett csendben eltörölve a projekt, dátumot azonban továbbra sem közöltek.

Azt pedig kezelhetjük jó vagy baljós hírként is, hogy a vállalat törölt minden korábbi előrendelést, így azok, akik már letették a pénzüket a falon futkározó herceg mellett, bármiféle kérdés nélkül visszakapják azt. Bónuszként egyébként azt is megtudhattuk a posztból, hogy a The Sands of Time-on kívül a Ubisoft jelenleg nem tervezi a többi Prince of Persia-játék újrázását.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...