Új karakterrel és pályával indult a MultiVersus második évada

  • Írta: Nyuszcica
  • 2022. november 16.
  • Letöltés
Link másolása
A MultiVersus második évadához csatlakozik Marvin, a marslakó és egy új helyszín is, méghozzá a Trónok harcából ismert trónterem Királyvárból.

A MultiVersus népes családja bővül a második évad érkeztével is, méghozzá nem is akármilyen újításokkal. 

Egy, eddig még csak a Trónok harca-rajongók körében ismert pálya várja a MultiVersus-játékosokat, méghozzá Királyvár trónterme. A vastrón körül küzdhetsz ellenfeleddel, aki ebben az esetben nem csak egy Targaryen, esetleg egy Baratheon lehet, hanem például Vilma a Scooby-Doo-ból, Superman vagy akár Rick a Rick és Mortyból. 

Megérkezik a játékba Marvin is, a Looney Tunesból ismert gonosz marslakó, aki egyszer már megpróbálta felrobbantani a Földet... Ki tudja, mire készül a MultiVersus világában? 

A MultiVersus második évada további ingyenes pluszokat is elérhetővé tett, mint például egy Sherlock Holmes témájú Tom & Jerry-skin vagy egy Tea Time-skin Reindognak, a kifejezetten a MultiVersushoz készített karakternek.

A második évad november 15-én indult.

1.
1.
suresz
második évad?? fél éve jött ki a játék és máris másodiknál jár?! ezeknek semmi köze az évekhez vagy évszakokhoz a marketingesek akkor indítanak új évadot amikor épp pénzt akarnak.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...