Soldier of Fortune: Pay Back - bejelentés

  • Írta: Colt
  • 2007. június 27.
  • Bejelentés
Link másolása
Hosszú idő után elöszőr, most viszont nem is akármilyen infóval jelentkezik az Activision a Soldier of Fortune sorozattal kapcsolatban.

Hosszú idő után elöszőr, most viszont nem is akármilyen infóval jelentkezik az Activision a Soldier of Fortune sorozattal kapcsolatban.

A 2002-ben megjelent Soldier of Fortune II: Double Helix után öt évvel van szerencsém bejelenteni a folytatást, melyet a Soldier of Fortune: Pay Back címre kereszteltek. Egyenlőre nem sok információt árultak el a készítők (Cauldron), de reményeink szerint az idei E3 után az apró részletekről is pontos tájékoztatást nyújthatunk Nektek. A mű Xbox360-ra, PS3-ra és PC-re is készül, a megjelenést novemberre tervezi a kiadó.

8.
8.
pinheads
Na végre ujabb rész , én mind a két részét végigtoltam végre ujabb ,véresebb játéklesz
7.
7.
KD
apa örülni fog imádja a 2 részt és persze én is!(az elsőt nem toltam)
6.
6.
tjames
Pótoljátok bátran, a SoF játák(ok) marha jók. A RAVEN-es fiúk tudtak (s reméljük tudnak) valamit.

Szép amlékeket ébreszt mikor a metró nyilvános WCjében épp pislantott az ellen, s közben shutgunnal letéptem a lábát, az meg vonaglott a földön, míg a fejét nem szegte egy skuló.



Persze nemcsak erről szólt! Ez csak a hab volt a tortán. Jól megszerkesztett, izgalamas, és marha szép grafikájú játék volt. Minimum akkora élményt várnék most is.
5.
5.
Kolipoki
Ez eddig kimaradt az életemből de majd pótlom.
4.
4.
felegyi
Ennek örülök!A 2.részt nem vittem végig,akkoriban még féltem játszani,vagyis attól féltem mindíg hogy meghalok benne!Így hát kimaradt az életemből!
3.
3.
skiz0
Hát ez nagyszerű hír tényleg! ;)
2.
2.
air 2
Na végre,ezt vártam.Remélem ez is véres lesz,mint a második.Pozitív hogy PC-re is készül.FPS only PC!!!
1.
1.
tjames
Uhhhh ez jó hír. SoF marha jó játék volt! Oda vissza végigvittem. Volt hogy csak késsel. Fejlövés, heremetszés, hasbagolyó, letépett kar... Úgy emlékszem a 2. részben már 16 részre volt osztva az ember, nem volt mindegy hol lövöd meg, annak megfelelően reagált. A hullát fasírtás lehetett szedni... Egyik legjobb FPS volt szvsz. Örülök hogy lesz folyt.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...