Dead Space - így fest a remake első 18 perce

  • Írta: szlav
  • 2022. december 6.
  • Videó
Link másolása
Már csupán másfél hónap van hátra a USG Ishimura, Isaac Clarke és a nekromorfok nagy visszatéréséig, ha azonban nem bírtok addig várni, máris lecsekkolhatjátok a Dead Space-remake vágatlan nyitányát.

Alig tértetek magatokhoz a The Callisto Protocol után? Elrettentetek a technikai malőröktől? Akárhogy is legyen, nem kell már sokat várnotok arra, hogy újra átélhessétek a Visceral Games nagy eredetijét. Az EA Motive műhelyében készülő Dead Space-remake január végén hozza ránk a frászt, az IGN jóvoltából azonban már most belenézhetünk az első 18 percbe. Láthatjuk az első nekromorfokat, a legendás plazmavágót és hallhatjuk Isaac Clarke bársonyos új szinkronhangját is.

A felújított Dead Space 2023. január 23-án érkezik PC-re, Xbox Series X/S-re és PlayStation 5-re.

5.
5.
KratoS
#2: Egy csomó új dolgot tettek mellé, jobb graf, 3d hang, újrakoreografált párbeszédek. Egyébként is stílusformáló klasszikus az eredeti game. Már rég megérett a korszerűsítésre, és lesz is piaca. Egyedül negatívum szerintem Hammondot már nem Peter Mensah alakítja.
4.
4.
Bako
#2: Nem érdekel a rókabőr, ha jól szórakozom. Egy új rész vagy teljesen új IP megjelenését és ugyan az a gonosz nagy kiadói profit éhség vezérel, mint egy remaket. Ez pedig 15 év után biztos fog új közönséget is találni magának.
Utólag sokkal könyebb lesz ítéljezni én megvárom az utólagot (no preorders ofc).
3.
3.
crytek
#2: Nem tudom te hol éltél de anno a Dead Space a 3részre igen csak alább adta azt a színvonalat amit az 1 képviselt. Az 1 máig egy irgalmatlan jó game amin nem fogott az idő. Ez a remake pedig mondhatni amolyan "igényfelmérés".Ha sikeres lesz (100% hogy az lesz) tuti hogy ennek az alapjaira jön majd egy következő rész. Hogy az egy új rész vagy a 2 remake-je ne kérdezd ,de lesz valami biztosan. Pláne mivel ez egy single game és az EA arconköpte magát azzal hogy egy single cím nem lehet sikeres amit a star wars jedi többmilliós eladása megcáfolt...

Amúgy majd csekkold az eladási számokat..hidd el nem egy szem magamban leszek hanem 5-10 millióan akik már rongyosra játszották de ez is érdekli őket.
2.
2.
Perseus84
Ha te beéred egy játékkal amit rongyosra játszottál csak csilli villi grafikát kapott, akkor irigyellek. Megy rendesen a rókabőrhúzás. Ennyi energiát ha fektettek volna egy új részbe...
1.
1.
crytek
Na ez igen. Ilyen szintű remake-et nagyon de nagyon sok régi game kaphatna...
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...