A Splash Damage-nél kötött ki a Battalion 1944 fejlesztőcsapata

  • Írta: fojesz
  • 2022. december 12.
  • Biznisz
Link másolása
A Splash Damage felvásárolta a Bulkhead csapatát, a két cég együtt fejleszti a múlt héten bejelentett Transformers: Reactivate-et.

A szemfülesek már kiszúrhatták a trailer végén, a jegyzőkönyv kedvéért azonban jegyezzük meg, hogy a The Game Awardson bejelentett Transformers: Reactivate-et a Splash Damage azzal a Bulkheaddel közösen fejleszti, akik a Battalion 1944-et és a The Turing Testet is készítették.

A játék bejelentéséről szóló sajtóközleményből az is kiderült, hogy a Splash Damage egészen konkrétan meg is vette a csapatot, és bár az üzlet részletei nem kerültek nyilvánosságra, a Bulkhead rendkívül büszke rá: "Ez egy új korszak. Büszkék vagyunk arra, hogy a Splash Damage részévé váltunk, megtiszteltetés, hogy azoknak a játékoknak a fejlesztője vásárolt fel bennünket, amiken mi is felnőttünk."

A csapat a Square Enix Collective-nek is odaszúrt egy picit, miután a Battaliont nem sikerült felvirágoztatniuk: "A Bulkheadnél már alig várja mindenki, hogy megmutathassa a világnak, hogy mire képes a megfelelő partnerrel. Gyerünk, csináljunk pár k******** jó lövöldét!"

1.
1.
crytek
De jó volna ha csinálnának 6-8 órás single lövöldét is..
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...