A PS VR2 is fel fog tűnni a 2023-as Sony CES konferenciáján

  • Írta: RangerFox
  • 2022. december 21.
  • Hardver
Link másolása
Most már szinte borítékolható, hogy a Sony legújabb VR headsete is fel fog tűnni a 2023-as CES kiállításon, a Sony standján.

Még novemberben derült ki, hogy mikor jelenik meg a PS VR2, azóta pedig számos további hírrel szolgált a Sony az újgenerációs VR headsetével kapcsolatban. Megtudhattuk például, hogy a Moss mindkét része tiszteletét teszi majd az új hardveren, a Resident Evil: Village pedig ingyenes PS VR2 frissítésben részesül majd. Most kiderült az is, hogy a PS VR2 2023. február 22-ei megjelenése előtt megrendezésre kerülő CES elektronikai kiállításon, a Sony konferenciáján is fel fog tűnni a hardver, remélhetőleg néhány új játékbejelentés és előzetesek kíséretében.

A Sony CES konferenciája január 5-én, helyi idő szerint hajnali 2 órakor fog elkezdődni. Addig is tekintsétek meg a Kayak VR: Mirage, illetve az Altair Breaker előzetesét, melyek szintén nyitócímek lesznek a Sony újgenerációs VR headsetére. De ha valami régebbi játék VR kiadásával szeretnétek játszani majd, arra is lesz lehetőségetek, hiszen a No Man's Sky is ingyenes frissítés útján válik elérhetővé a PS VR2-re a megjelenés napján.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...