Érkezik a Ghost of a Tale 2

  • Írta: szlav
  • 2023. január 2.
  • Bejelentés
Link másolása
A Ghost of a Tale fejlesztője, Lionel “Seith” Gallat a nagy ünnepi forgatag közepette jelentette be, hogy már készül a mesés egérkaland folytatása.

Ha nem lettünk volna résen, könnyen elsiklottunk volna felette, a SeithCG ugyanis egyetlen röpke Twitter-posztban jelentette be, hogy már javában készül a Ghost of a Tale 2. A káprázatos látványvilágáról és a lopakodással és akcióval fűszerezett játékmenetéről ismert játék részleteiről, annak várható megjelenési dátumáról egyelőre nem kaptunk infót, cserébe viszont ezzel a képpel kezdhetjük a felkészülést a következő nagy kalandra:

A játék bejelentése mellett megtudhattuk azt is, hogy a SeithCG aprócska indie csapata a Unity motorját elhagyva már Unreal Engine 5-ön készíti a Ghost of a Tale 2-t. A látványdemókat és az első UE5-ös játékokat ismerve már jól tudjuk, hogy az Epic újgenerációs játékmotorjával elképesztően gyönyörű alkotások készülhetnek - mivel az eredeti Ghost of a Tale látványvilága is pazar volt, már alig várjuk, hogy láthassuk, milyen lesz a folytatás.

1.
1.
crytek
Remélem lostprophet mielőbb elkészül majd az első rész magyarításával ,mert már csapatnám azt is.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...