Kitiltották Twitchről az Escape from Tarkov fejlesztőit

  • Írta: szlav
  • 2023. január 3.
  • Érdekesség
Link másolása
Mozgalmas volt az év vége az Escape from Tarkov számára, a fejlesztők azonban túlságosan is belefeledkeztek az ünneplésbe. Ennek következtében kaphatott tiltást Twitchről a Battlestate Games csapata.

Az Escape from Tarkov felhelyezte a térképre az egyre népszerűbb kivonásos játékmódot, melyet azóta a legnépszerűbb first-person shooterek (köztük a Call of Duty és a Battlefield) is igyekeztek elcsenni. Mivel a játékot fejlesztő Battlestate Games nemrég jelentette be, hogy a fő attrakció mellett egy arénamódot is készítenek a kőkemény lövöldéjükhöz, elmondhatjuk, hogy a 2022-es év számukra is elképesztően mozgalmas volt, így mint minden szorgos játékfejlesztő, ők is megérdemelték az év végi ünneplést.

A fejlesztők ezt egy élő közvetítéssorozat képében tették meg: miközben a Twitchen új dropkampány indult a játékukhoz, a devek kamera elé álltak, hogy a rajongókkal interakcióba lépve együtt ünnepeljék a játék sikerét, közben pedig ökörködjenek egy kicsit. Valami azonban erősen félrecsúszhatott, jelenleg ugyanis ez a képernyő várja a Battlestate Games csatornájára látogatókat:

Jelenleg csupán találgathatunk arról, hogy mi okozhatta a csapat kitiltását, de akik élőben követték az adást, már rendelkeznek egy-két erős tippel. A nézők beszámolója szerint ugyanis a hardcora katonai lövölde fejlesztőinél előbb-utóbb előkerült pár replikafegyver is, amelyeket aztán előszeretettel célozgattak egymásra az urak.

A nagy ünneplés közben némi italozásra is sor került, melynek következményeként egy-két fejlesztő látványosan le is részegedett. Mivel mindkét incidens sérti a Twitch közvetítői szabályzatát és közösségi irányelveit, jó esély van rá, hogy ezért csaphatott le rájuk a kalapács.

1.
1.
markoci555
remélem jól érezték magukat, de most már ideje lenne kijózanodni és visszamenni "dolgozni", megjavítani azt a halom *****t amit idehánytak, kezdve a hanggal
kijött az új map, még az előzőn is örülök ha megvan a 60fps, olyan jól sikerült optimalizálniuk, itt meg a 40 sincs, szerverekről meg ne is beszéljünk, 1 métert nem lehet menni mert visszateleportál
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...