Íme, az Epic Games Store legújabb ingyenes játékai!

Link másolása
2023. január 12-ig ingyenesen elérhetőek az Epic Games Store oldalán a Kerbal Space Program és a Shadow Tactics - Aiko's Choice videójátékok.

Az Epic Games Store az új év kezdetével sem hagyott fel a szép szokásával: továbbra is bezsebelhetünk ideiglenesen ingyenes játékokat az áruházból.

A két ajándék közül az egyik a Shadow Tactics - Aiko's Choice, ami egy lopakodós taktikai játék. Ez az önálló kiegészítője a Shadow Tactics: Blades of the Shogun című japán tematikájú, szintén stratégiai videójátéknak. Az Aiko's Choice az eredeti játék egyik főszereplőjével dolgozik, aki gésának álcázva magát tereli el az ellenség figyelmét.

Ha szereted ezt a műfajt, érdemes kipróbálni!

A másik ingyenes játék pedig a Kerbal Space Program első része, amiben egy idegen civilizáció, a kerbálok űrprogramját irányíthatod. Hozzáférése van a játékosnak az alkatrészek sokaságához, hogy teljesen működőképes űrhajókat rakjanak össze. Természetesen minden fizikai tényezőt figyelembe kell venni, vagy különben nem lesz hosszú életű az űr felfedezésére irányuló program. 

Barátokkal felejthetetlen élményt nyújt, itt a lehetőség egy próbára!

Mindkét játék ingyenesen elérhető az Epic Games Store oldalán, egészen 2023. január 12. 17:00 óráig. 

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...