A Stray igazi kóbor macskáknak gyűjt pénzt

Link másolása
A narancssárga cicuska a való világ macskáit próbálja kihúzni a pácból: eddig majdnem 8000 dollár gyűlt össze a gazdátlan kis dorombolóknak.

Az édes kis indie játék, a Stray egy nagyszerű cél érdekében indított adománygyűjtést: mi más illene jobban a játék profiljához, mint az, hogy megsegítik a gazdátlan jószágokat? 

Brendan Gepson a Nebraska Humane Society állatmentő szervezet szóvivője mesélte, hogy az Annapurna Interactive játékkiadó céggel egy olyan programot kellett kidolgozniuk, amivel mind a két fél jól járhat. Így a közösségi médiában kezdtek el játékkódokat megosztani, amiket a rajongók 5 dolláros adományokért cserébe válthattak be a Stray világában. Szerencsére a célközönség többsége nem sajnálta a pénzt. - "Nagyon sikeres volt." - mondja Gepson - "A kezdeti adománygyűjtésből körülbelül 8000 dollárt gyűjtöttünk össze". Az majdnem 3 millió forint!

A posztokban néhány mentett macska fotóját is bemutatták, történetüket párhuzamba vonva a Stray főhőséével. Az Annapurna Interactive amellett, hogy kódokat szór szét az interneten, maga is hatalmas összeggel támogatta az állatmentő alapítványokat, ráadásul olyan videókat is gyűjtött, amiken az látszik, ahogy macskák nézik gazdáikat, amint a Stray-jel játszanak. Bár ez nem segít a kóbor cicusokon, mégis felhívja az emberek figyelmét a kampányra. A videók egy részét itt meg tudjátok nézni.

2.
2.
Ganzer
#1: Na akkor nem vagyok itt ezzel egyedül. Mi jelenleg párommal 14-et látunk el.
1.
1.
Extol
Ez szép dolog. Mi is elláttunk idehaza párat az évek folyamán
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...