Bemutatkozik a Global Conflicts: Palestine

  • Írta: fojesz
  • 2007. július 2.
  • Bejelentés
Link másolása
Bár címe alapján egy jó kis terroristás FPS-re gondolnánk, a Global Conflicts: Palestine egy érdekes kalandjáték lesz, melyben egy újságírót alakitunk majd.
Bár címe alapján egy jó kis terroristás FPS-re gondolnánk, a Global Conflicts: Palestine egy érdekes kalandjáték lesz, melyben egy újságírót alakitunk majd.

A Serious Games Interactive munkatársai szerint - mindenféle szóvicc nélkül - egy komoly játék van készülőben. A Global Conflicts-ot akkor is élvezni fogja a vásárló, ha az első betöltésig sosem próbált még ki videójátékot. Az új játékban ugyanis valós szituációba csöppenünk, a sztori megtörtént események alapján építkezik és a játékbeli helyzetek pedig gondolkodást igényelnek, s gyakran úgy kell majd őket megoldanunk, mintha azt a valós életben tennénk.

A Global Conflicts: Palestine főszereplője egy újságíró, aki az "Izrael vs. Palesztina" küzdelem kellős közepébe érkezik egy darab tollal és jegyzetfüzettel, no meg fejecskéjével, amit aktívan is használnia kell majd. Cikket kell írnia egy újságnak, ám a helyzet nem egyszerű: szükség van az anyag megírásához információkra, azok nélkül neki sem állhat a melónak. Különféle idézeteket kell tehát majd összeszednünk a játék során, melyek segítségével elkészülhet a majdani iromány. Nehéz az újságíró dolga: kérdezgetni, nyomozni fogunk lehetőségeinktől függően.

A számos befejezés egyikének eléréséig a készítők szerint komolyabban megismerjük majd a háborút, illetve mindkét fél érdekeibe betekintést nyerhetünk majd. A Global Conflicts PC-re és Macintoshra készül, a bejelentéssel együtt öt friss kép is landolt galériánkban. A megjelenési dátum egyelőre ismeretlen.
3.
3.
Glek
Nem minden a grafika... persze én is hányok tőle :P Jól nyomom az angolt (relatívan persze) eldumálok én bármelyik angol emberkével, de azért egy ilyen játék megértéséhez még kevés a tudásom, szal kipróbáljuk ha lesz magyarosítás hozzá... :)
2.
2.
I
Hát a grafikától én sem vagyok hasraesve. :P
1.
1.
nameless
2007. van és ilyen grafikájú játékot akarnak kiadni? :D

bár attól még lehet jó...de hát akkor is :|
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...