A Warzone 2.0 egyre inkább olyan lesz, mint az elődje

Link másolása
Az Activision jelentős változtatásokat tervez a Warzone 2.0-ban, és ezek teljesen úgy hangzanak, mintha a készítők visszatérnénk a Warzone első verziójához.

Bár a Modern Warfare 2 és a Warzone 2.0 tavaly év végén hatalmas sikert aratott, a játékosok azóta egyre többen hagyják ott a játékokat. Ezt nehéz vizsgálni, mivel konzolon nincsenek egyidejű játékosszámok, de a SteamDB igazolta az egyre csökkenő létszámot. Egy blogbejegyzésben az Activision felvázolta, hogy milyen változtatásokkal szeretnének javítani a helyzeten és hogy mire számíthatnak a Warzone 2.0 játékosai.

Az Activision már korábban bejelentette, hogy a Warzone 2.0 2v2-es Gulagját ért kritikák után visszatér az 1v1-es változathoz, ami ismerős lehet a veterán rajongóknak. Ha a játékos megnyeri a Gulagot, és visszatér a harcba, akkor ezentúl nagyobb pénzjutalmat kap majd, mint korábban. Ezt azért hozzák be a készítők, hogy az újrakezdő játékosok gyorsabban visszatérhessenek a játék menetébe. Eközben a Gulag mostantól pénzt fog spawnolni zsákmányként, hogy ösztönözze a résztvevőket. 

A zsákmányra és annak beszerzésére térve, a Warzone 2.0 a jutalom ablak/menü helyett ezentúl kidobja a pályára a felvehető tárgyakat. Az ötlet lényege, hogy javítsák a játékmenet tempóját azzal, hogy minimalizálják a felhasználói felületen való navigálással töltött időt. Így a játékosok gyorsabban térhetnek vissza az akciódús játékmenetbe. A Warzone 2.0 lootolási rendszerére adott negatív visszajelzések alapján ez egy igencsak várt változás.

Egy új változtatás pedig a perk csomagokkal lesz kapcsolatos, amik ezentúl nem fix, hanem testreszabható csomagokban érkeznek majd a játékosokhoz.

"Ez a funkció az elérhető perkek szűkített körével fog elindulni, amit idővel lassan újra feltöltünk majd." - írta az Activision. - "Szeretnénk a lehető legkörültekintőbben navigálni ezt a különleges funkciót, biztosítva, hogy minden elérhető perk hasznos és kiegyensúlyozott opció maradjon".

Ezek a változások a legfontosabbak, amik a játékosokra várnak a következő seasonben, a többiről ezen az oldalon tájékozódhattok. Egyértelműen az eredeti Warzone gyorsabb játékérzetének irányába indultak el a készítők, talán azért, hogy meggyőzzék a már nem játszó rajongókat: térjenek vissza a háborúba. 

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...