Jönnek a szezonok a New Worldbe

  • Írta: zoenn
  • 2023. február 23.
  • Hír
Link másolása
Március végétől az Amazon MMORPG-je szezonalapú frissítési modellre áll át - ennek hála, a játékosok ezentúl gyakrabban kapnak új tartalmakat. Persze, miután megváltották a szezonbérletüket hozzá.

Március 28-tól teljesen új működési struktúrára vált át az Amazon méregdrága MMORPG-je, így az ígéretek szerint "gyakrabban" ütheti játékbeli finomság a pionírok markát, mint eddig. Természetesen minden szezonhoz teljesen új szezonbérletet válthatnak a rajongók.

Ezekből rögtön kétféle lesz, mint ahogy azt más, hasonló cím esetében megszokhattuk: az egyik egy ingyenes, a másik egy fizetős, prémium bérlet. Nagy meglepetés nincs: előrehaladásunk során újabb és újabb lootot, emote-okat és más kozmetikai elemeket oldhatunk fel egészen 100 tieren keresztül. Nyilván, a fizetős pass jóval bőkezűbben osztja a tartalmakat.

A New World első szezonja egyébiránt Fellowship and Fire néven fut, ami egy teljesen új expedíciót hoz a játékba, valamint egy új képességet és felszerelés-tároló mechanikát is. Ezen felül átdolgozott küldetésszálakra, kihívásokra és ideiglenes eventekre számíthatnak a játékosok. Utóbbiak havonta váltják egymást, az első Rabbit’s Revenge néven fut, ezt követi négy hét múlva a Springtime Bloom és végül a Fury of the Spriggan a szezon vége felé.

Az Amazon tervei szerint háromhavonta számíthatunk új szezonra; ami pedig a fizetős bérlet árát illeti, 20 ezer Marks of Fortune-t kell érte leszurkolunk az ingame boltban, ám ezért a kreditért különféle boost tokeneket is kapunk, így fejlődésünk gyorsabb lesz.

Vajon ezzel a modellváltással sikerül kitolni a New World szavatosságát?

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...