New World

PC

Kiadó: _No Company, Fejlesztő: _No Company
Nyitott világú MMO, melyben a játékosok dönti el, milyen küldetésük lesz az elátkozott földön.
Értékelés: Nincs még értékelve

Íme, a The Game Awards idei jelöltjei

Ez az év sem telhet el anélkül, hogy a The Game Awardson Geoff Keighley kitüntesse a legjobbnak tartott játékokat és fejlesztőket. Az idei eredményhirdetés december 9-re esik, lássuk, kiknek szurkolhatunk!

Boomer Gamer podcast: őrületes űrkalandok

Már meghallgatható a Boomer Gamer podcast harmadik adása, amelyben az elmúlt évek űrjátékai kapták a főszerepet. Elmondjuk, hogy melyik a legnagyobb csalódás számunkra, és fejet hajtunk a No Man's Sky fejlesztői előtt. Csekkoljátok!
  • Írta: Gamekapocs
  • 1 komment

Furcsa hiba maradt a New Worldben

Noha a kezdeti lelkesedés alábbhagyott, még mindig sokan játszanak az Amazon MMORPG-jével, a New Worlddel. A játékosok eközben újabb és újabb hibákat fedeznek fel, a chatfelület például ügyesen megbolondítható némi HTML-kóddal.

Megizzasztják az Amazont a New World játékosai

A New Worlddel végre betalált az Amazon, amire még Jeff Bezos is elismerően csettintett, a népszerűségnek azonban ára van: az MMORPG azóta is szerverproblémákkal küszködik.

Látványos rajtot vett a New World

A héten elrajtolt az Amazon MMORPG-je, amely a bétatesztet követően is megőrizte a népszerűségét: az elmúlt napon volt olyan, hogy több mint 750 ezren játszották egyszerre, ami természetesen alaposan megizzasztotta a cég üzemeltetőit.

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Nem hagy alább az őszi játékzuhatag, szeptember utolsó napjaiban is masszívan özönlenek az újabb és újabb címek, mi pedig a szokásunkhoz híven ismét listába szedtük a friss megjelenéseket.
  • Írta: szlav
  • 0 komment

Elrajtolt a New World nyílt bétatesztje

A hétvégén bárki kipróbálhatja majd az Amazon hónap végén érkező MMORPG-jét, a New Worldöt. A zárt próbakör hangos sikernek örvendett, így mindenképp érdemes ránézni, ha érdekel a játék!
  • Írta: fojesz
  • 1 komment

GC 2021: Szeptemberben nyílt bétázik a New World

Az Amazon Game Studios többször elcsúsztatott projektje, a New World is jelen volt az idei Gamescom nyitóműsorában, ahol nem csak egy új trailert kaptunk a játékról, de kiderült, hogy a megjelenés előtt bárki kipróbálhatja majd az MMORPG-t.

Ismét elhalasztották a New World premierjét

Többszöri csúszás után most az Amazon bejelentette, hogy egy picit ismét odébb tolja az MMORPG-jének, a New Worldnek a debütálását, ugyanis szükségük van némi extra időre, hogy tökéletesre csiszolják a játékot.

A New World uralja a Steam eladási toplistáját

Ahogy arról korábban már írtunk, rengetegen voltak kíváncsiak az Amazon-féle New World bétatesztjére, amihez csak a játék előrendelésével lehetett hozzáférni. Ennek megfelelően az MMORPG uralja a Steam eladási toplistáját.

Rengetegen kíváncsiak a New World bétájára

A múlt héten végre kezdetét vette az Amazon-féle MMO, a New World zárt bétatesztelése, amire a jelek szerint rengetegen kíváncsiak: a játék jelenleg a steames toplista élbolyában tanyázik.

Tizenhat percig mozog a New World

Az Amerika felfedezésének korát és a varázslatot keverő New World az Amazon Game Studios nagy dobása hivatott lenni. A nyári megjelenésig még van idő, de most hosszabban is belenézhetünk az egyik csapatalapú küldetésbe.

Tovább késik a New World, az Amazon MMO-ja

Eddig nem büszkélkedhet túlságosan rózsás rezümével az Amazon Game Studios, így igen sok múlik a New World fogadtatásán. A korábbi tervek szerint már idén tavasszal játszhattunk volna az MMORPG-vel, de a premier ismét el lett halasztva.

Méreteset csúszik a New World

Úgy tűnik, az Amazonnál behúzták a kéziféket: azután, hogy a Crucible visszament bétázni, bejelentették, hogy elhalasztják a New World rajtját - így csak jövőre bőghetnek fel az MMORPG szerverei.

Az IGN és a Guerrilla Collective tegnapi termése

Véget ért a Guerrilla Collective háromnapos műsora, de az utolsó napra is maradt még néhány érdekes videójuk. Ezzel együtt azt is átnézzük, hogy az IGN Summer of Gamingjének június 15-i napja milyen termést hozott.

New World - készen állsz a harcra?

A PC Gaming Show során az Amazon új MMORPG-je, a New World is képviseltette magát, a legújabb előzetes az összecsapásokból ad egy kis ízelítőt. Emellett kiderült, hogy hamarosan indul a játék bétatesztelése.

New World - így fejlődik a karaktered

Már csak két hónap van hátra az Amazon MMO-jának debütálásáig. A fejlesztők ezúttal arról értekeztek, hogyan működik a karakterek fejlődése a New Worldben, és bemutatták a fejlődési rendszer három legfontosabb pillérjét.

New World - a területekért háborút kell vívnunk

Aeternumban barangolva számos esélyed lesz arra, hogy harctudásodat bizonyítsd, a gép irányította lények és más játékosok ellen is. A fejlesztők most meséltek egy kicsit arról, hogy néz ki az erődökért vívott ostrom.

Augusztusig csúszik az Amazon New Worldje

Az Amazon kénytelen eltérni a korábbi terveitől, ugyanis a koronavírus-járvány miatt nem úgy halad a New World fejlesztése, mint szerette volna. A beharangozott májusi startból így nem lesz semmi, augusztus végén jelenik csak meg a játék.

New World - veszélyes Aeternum új világa

Néhány hónapon belül elkészül az Amazon Games saját MMORPG-je, a New World, a fejlesztők pedig most újabb betekintést engednek Aeternum veszélyekkel teli világába. Lássuk, hogy miféle ellenfelek várnak ránk!