Érkezik a New World első kiegészítője

  • Írta: pandaril
  • 2023. augusztus 31.
  • Bejelentés
Link másolása
Az Amazon MMORPG-jének bővítménye októberben megjelenik, és várhatóan számos frissítést hoz a megtépázott hírnevű játékba, amelynek harmadik szezonjával együtt érkezik majd.

Ha valaki emlékszik még a New Worldre, annak van egy jó hírünk: kicsivel több mint egy hónap múlva érkezik a játék első kiegészítője. Az Amazon gondozásában készített játék indulásakor nagyon népszerű volt, és bár a kezdeti lelkesedés alábbhagyott, így is szép számokat produkál játékosszámot illetően.

Várhatóan sokan visszatérnek majd az első kiegészítő hallatán, október 3-án érkezik ugyanis a Rise of the Angry Earth. A bővítmény új fegyverosztályt, új expedíciókat, és új zónákat hoz, a karakterszint limitet pedig felemelik 65-re. Bekerülnek a játékba a hátasok is, így gyorsabb lesz a világban való közlekedés. Az új képességek és lehetőségek mellett a játék történetét is tovább viszi majd a kiegészítő, az újítások teljes listáját itt találjátok meg.

Az egyetlen dolog, ami a játék sikerének útjában állhat, az az ára. A New World önmagában 40 dollár, a kiegészítő pedig 30 dollár lesz. Hogy sikerül-e visszahódítani azokat, akik elhagyták a játékot, illetve új játékosokat bevonzani, még egyelőre nehéz megmondani, remélhetőleg nem kerülnek vissza a játékba olyan bugok, amelyek kigyomlálásával már végeztek a fejlesztők.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...