Valheim - nincs tervben a PlayStation-verzió

  • Írta: szlav
  • 2023. március 16.
  • Gyászhír
Link másolása
PC-n már nagyot hódított, most pedig Xboxra is megérkezett a vikinges túlélőjáték. Akik azonban PlayStationön várják, hogy kiállhassák Odin próbáit, azok valószínűleg csalódni fognak.

Két évvel ezelőtt a semmiből robbant be a Valheim, és gyakorlatilag alig pár nap alatt az egyik legnépszerűbb túlélőjátékká vált. Az Iron Gate Studio apró csapata azóta is lassan, de fokozatosan foltozgatja a bátor vikingek világát, időközben azonban volt egy másik fontos feladatuk is: át kellett portolniuk a programot Xbox One-ra és Xbox Series X/S-re is. Erre ezen a héten került sor, a Valheim az Xbox Game Preview programjában, afféle korai változatként érkezett a konzolokra.

Azoknak azonban rossz hírünk van, akik arra számítottak, hogy hamarosan a rivális konzolokon is nekivághatnak a kalandoknak. A csapat képviselője, Jonathan Smars az Xbox Expansion Pass podcast adásában válaszolt az égető kérdésre: számíthatunk PlayStation 4-es vagy PlayStation 5-ös verzióra is? A fejlesztő lelombozó választ adott: sem az Iron Gate Studio, sem pedig a játék felett bábáskodó Coffee Stain nem tervezi a Valheim kiadását PlayStation-konzolokra. Persze soha nem érdemes azt mondani, hogy soha, de egyértelmű, hogy jelenleg ez még csak kilátásban sincs a csapatnál.

1.
1.
Extol
Jó játék a Valheim, egy barátom adott egy példányt ajándékba, először nem nagyon tetszett, letettem, de aztán másodjára már a rabja lettem, mikor rájöttem hogy hogyan működnek dolgok benne
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...