Ingyenes DLC-vel bővül a Total War: Warhammer III

  • Írta: zoenn
  • 2023. április 5.
  • Videó
Link másolása
Nyakunkon a fizetős Chaos Dwarfs kiegészítő a Total War: Warhammer III-hoz, ám emellett egy ingyenes bővítménynek is örülhetnek a stratégia rajongói. A Mirror of Madness lényegében egy hordamód.

Nagy nap lesz április 13-án a Total War: Warhammer III rajongói számára. Nem elég, hogy befut a Chaos Dwarfs DLC, a játék megkapja a nagy, 3.0-ás frissítését is számos hibajavítással, de még egy ingyenes kiegészítőre is rátehetjük a mancsunkat.

A Mirror of Madness egy pár játékmóddal bővíti a felhozatalt a Battle menüben. Az első a The Trials of Fate, melyben minikampányokat rakhatunk össze, melyben az időutazó Tzeentch démonherceget alakítjuk. Négy csatát kell túlélnünk benne a Warhammer történetéből.

Ez lényegében egy hordamód, ahol az ellenség végtelen számban özönlik eléd, akik annál erősebbek, minél tovább tart a küzdelem. A csatákban azonban egyedi varázslatokat és képességeket kapunk, amiket még fejleszthetünk is.

A második porció a The Infinite Portal, amely a második rész skaven-témájú Laboratory módjára hajaz, ahol nem csak a hősöket és a szörnyeket szabhatod testre, még kisebb gravitációval, több vérrel, sebzéssel készíthetsz kaotikus összecsapásokat. Ameddig a géped teljesítménye engedi persze.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...