Total War: Warhammer III

PC

Kiadó: Sega, Fejlesztő: Creative Assembly
Záróakkordjához érkezik a Total War: Warhammer-trilógia.
Értékelés: Nincs még értékelve

Total War: Warhammer III - démonherceg születik

Az előzetesünkben már olvashattatok róla, most azonban élesben is láthatjátok a Total War: Warhammer III legegyedibb frakcióját. Az Oszthatatlan Káosz híveként megalkothatjuk a saját démonhercegünket - róla szól a legfrissebb trailer.

Gépigényt kapott a Total War: Warhammer III

Befutott a Total War: Warhammer III pontos rendszerkövetelménye, ami abszolút barátságosnak mondható, igaz, azon azért mégis fennakadt a szemünk, mikor megláttuk, mekkora helyigénye lesz majd a játéknak.
Minden, ami fotómód: kövesd az Instagram-oldalunkat!
A Gamekapocs Instagram-oldalát azért indítottuk el, hogy felületet adjunk a magyar játékosok legjobb fotómóddal készített képeinek. Fogd a legjobb alkotásaidat, és csatlakozz hozzánk te is!

Total War: Warhammer III - éljenek a káoszistenek!

Nem kell már sokat várnunk a Total War: Warhammer III megjelenésére, de addig is jobban tesszük, ha már most lepaktálunk a hatalmas káoszistenek egyikével. A választásban segíthetnek a legutóbbi harci bemutatók.

Mesésen fest a Total War: Warhammer III térképe

Újabb előzetessel jelentkezett a Total War: Warhammer III. A Creative Assembly ezúttal a masszív stratégiai játék új területeit mutatta be, a fagyos Kislevtől egészen Grand Cathay zöldellő birodalmáig.

Total War: Warhammer III - íme, Nurgle serege

A Warhammer Fantasy Battle világa sosem szenvedett hiányt a brutalitásban, de egyetlen frakció sem olyan gyomorforgató, mint amilyenek Nurgle követői. A bűzlő és rothadó sereg megkapta a saját bemutatóvideóját.

Ekkor jelenik meg a Total War: Warhammer III

Az eredeti tervekkel ellentétben idén már nem jut el a játékosokig a Total War: Warhammer III, de legalább tudjuk, mikor számíthatunk rá. Emellé pedig az ogrék faját is leleplezték a fejlesztők.

Total War: Warhammer III - íme, Tzeentch serege

Bemutatkozott a Total War: Warhammer III egyik legújabb frakciója. Tzeentch, a változás káoszistene zabolázatlan mágiával és félelmetes démonokkal csap le az áldozataira, ez pedig épp olyan látványosan fest, mint ahogy azt elképzelnénk.

Átalakulnak a Total War: Warhammer III várostromai

A Total War: Warhammer III alaposan megreformálja majd a széria egyik leggyengébb elemét. A mennyei sárkány birodalmában búcsút mondhatunk a pofonegyszerű, de mégis frusztráló várostromoknak.

Jövőre csúszik a Total War: Warhammer III

Noha az utóbbi időben nem sokat hallatott magáról, így talán nem meglepő annyira, a Sega és a Creative Assembly bejelentette, hogy az eredeti elképzeléseikkel ellentétben mégsem jelenik meg idén a Total War: Warhammer III.
  • Írta: fojesz
  • 1 komment

Összefoglaló a Warhammer Skulls adásáról

A Games Workshop is egy önálló digitális műsorral készült a nyári nagy bejelentéscunamira. A Warhammer Skulls adásán rengeteg látnivalót vetítettek le, és bejelentettek pár új játékot is - köztük a 24 éves Chaos Gate folytatását.

Total War: Warhammer III - bemutatkozik Kislev

Meglehetősen felpörgette a Total War: Warhammer III marketinggépezetét a Creative Assembly, hiszen a múltkori elképesztő mennyiségű videóanyag után most újabb trailert kaptunk, amiben ezúttal a Kislev frakcióé a főszerep.

Fél óráig pörög a Total War: Warhammer III

Az ígéretekhez hűen tegnap megérkezett az első játékmenetet leleplező videó a Total War: Warhammer III-ból, amiben közel harminc percen keresztül izgulhatjuk végig, ahogy Kislev csapatai megütköznek Khorne démonjaival.

Total War: Warhammer III - medvék és démonok

Újabb előzetessel jelentkezett a Total War: Warhammer III, melynek köszönhetően közelebbről is szemügyre vehetjük Kislev medvelovasait és a Chaos Wastes félelmetes démonfajzatait.

Jövő héten újra mozog a Total War: Warhammer III

Idő előtt kezdtek el kiszivárogni képek a Total War: Warhammer III-ról, aminek az lett a vége, hogy a Creative Assembly egy teaser trailer keretein belül megerősítette: jövő héten végre mozgás közben is láthatjuk majd az RTS-t.

Még idén megjelenik a Total War: Warhammer III

Újabb DLC helyett a Total War: Warhammer-trilógia záróepizódját teaselte múltkor a Sega és a Creative Assembly, amely az imént mutatkozott be az első előzetes társaságában. A megjelenés az idei évben esedékes.