Fontos frissítést kapott a Horizon Forbidden West DLC-je

  • Írta: pandaril
  • 2023. április 20.
  • Letöltés
Link másolása
A Burning Shoreshoz érkezett javítás számos akadálymentesítő funkciót hoz el a játékosoknak, köztük a fóbiásoknak is, így valamivel könnyebb lesz Los Angeles vízalatti részeinek bejárása.

A frissen megjelenő Burning Shores DLC-ben igen terjedelmes vízalatti részeket fedezhetünk fel, azonban ez egyes játékosok számára nehezebb lehet, mint másoknak. Aki ugyanis talasszofóbiás, az retteg a mély víztől, annak látványától, az ott uralkodó látótávolságtól pedig a hideg futkos a hátán.

A Guerrilla Games a legutóbbi, 1.21 javításban több kisegítő lehetőséget tett a játékba, mint például a nagyobb feliratok, a színvak játékmód és a talasszofóbia mód is. Hogy ez pontosan hogyan néz ki? Megmutatjuk.

Itt a normális játékmenet látható, amikor ezt a funkciót kikapcsoljuk:

Itt pedig a talasszofóbia módot láthatjuk működés közben:

Első ránézésre nem tűnik markáns különbségnek, azonban akit zavar az első videó látványa, annak igenis segítség lesz a jobb látótávolság. Ezen felül további könnyítés, hogy Aloy levegője ebben a módban végtelen, így még egy stresszfaktortól megszabadulhatnak a fóbiások.

1.
1.
TrishtanAG
Sokkal fontosabb új fícsőr az autómata szüret, ha nincs fullon valami. Kifejezetten jól jön harc közben, hogy nem kell még a gyógynövényeket is szedegetni a gombbal.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...