Májusban érkezik a Humanity - a PlayStation Plus kínálatába is!

  • Írta: zoenn
  • 2023. április 20.
  • Megjelenés
Link másolása
Négy éve mutatkozott be Enhance alkotása, amelyben egy embercsorda terelgetése lesz a fő feladatunk. Most végre kiderült, hogy a játék május közepén jelenik meg, és még a PlayStation Plusba is bekerül.

A Humanityben a játékosok egy Shiba Inu isteni lény szerepét öltik magukra, aki képes parancsolni az emberek tömegeinek, lehetőleg úgy, hogy a pályákon való akadályokon átsegítse őket - ezekből 90-et találunk. A fő sztorimód rengeteg fejtörőt kínál, változatos környezetben terelgethetjük a csordánkat és még bossharcokat is vívhatunk.

A játékban találunk egy pályaszerkesztőt is, illetve egy VR-módot is, ami támogatja a PS VR-t, a PS VR2-t és a PC-s headseteket is.

A Humanityért egyébként az Enhance csapata felel, akinek a Tetris Effectet és a Rez Infinite-t is köszönhetjük, szóval érdemes figyelni rá.

Négy évvel a bejelentés után ma kiderült, hogy a játék 2023. május 16-án jelenik meg PC-re, PlayStation 4-re, PlayStation 5-re. A Sony konzoljain ráadásul bekerül a PlayStation Plus májusi kínálatába, pontosabban az Extra- és a Premium tagok számára.

1.
1.
RangerFox
Ennek örülök, biztos kipróbálom VR-ban
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...