Humanity PlayStation

Izgalmas fejlesztésbe kezdett a Tha Ltd. az Enhance támogatásával.
1714485600

Xboxra és a Game Passbe tart a Humanity

A tavalyi év egyik legérdekesebb puzzlejátéka hamarosan új platformokat hódít meg. Xbox One-on és Xbox Series X/S-en is elérhető lesz a Humanity, ráadásul játszhatjuk majd az Xbox Game Pass könyvtárából is!
1684130400

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Az érkező címek között lesz számos új darab, de vannak köztük a korábbi generációban megjelent, immár a jelen generáció konzoljaira is ellátogató alkotások. Filmek és sorozatok terén is lehet találni izgalmas darabokat.
1683738004

További 23 játékkal bővül a PlayStation Plus Extra és Premium játékkatalógusa

A Sony egyik keze elvett, a másikkal adott. Miután 19 játék távozott a PlayStation Plus Game Catalogjából, a jövő héttől 23 vadonatúj címmel bővül a szolgáltatás. Van itt Ratchet & Clank: Rift Apart és Dishonored 2 is.
1682010007

Májusban érkezik a Humanity - a PlayStation Plus kínálatába is!

Négy éve mutatkozott be Enhance alkotása, amelyben egy embercsorda terelgetése lesz a fő feladatunk. Most végre kiderült, hogy a játék május közepén jelenik meg, és még a PlayStation Plusba is bekerül.
1569391200

Az Enhance közreműködésével készül a Humanity

A tegnap esti State of Play egyik újonca a Humanity volt, amely a jellegzetes megjelenésével annak ellenére égett be a memóriánkba, hogy a játékmenetéről még nem tudunk semmit.