Húsz évvel a megjelenés után frissült a Postal 2

  • Írta: zoenn
  • 2023. április 22.
  • Letöltés
Link másolása
Nem számitottunk rá, mégis itt van: húsz évvel az alapjáték premierje után a fejlesztők egy új frissítést adtak ki a kultikus Postal 2-höz, beleértve számos fejlesztést, változtatást és egyéb kiegészítéseket.

Nem aprózta el a Running with Scissors csapata, még húsz évvel az alapjáték megjelenése után is életben tartja kultjátékát, a Postal 2-t. Az új frissítés számos hibát kijavít, kapunk új tartalmakat, változott a menü és sok más mindent, amiért érdemes nosztalgiázni egyet.

Ami a legfontosabb talán az új Ludacris nehézségi beállítás, a célkereszteket már testreszabhajtuk, ahogyan a fegyvereinket is kicsit, a macska-hangtompítót talán nem is kell ecsetelnünk, de immáron két kézbe is vehetünk két lefűrészelt csövű shotgunt. Jelentősen javult a Steam Deck-kompatibilitás is.

Bekerült a kalapba a Classic mód, amely gyakorlatilag olyanná teszi a játékot, ahogy azt a fejlesztők eredetileg elképzelték, megtartva az évek során érkezett fejlesztéseket. Kapunk új fegyverválasztó képernyőt, eszköztárat, illetve a sebzési rendszer és a csonkolás is továbbfejlődött.

1.
1.
Extol
Egy két dolog eddig is volt. Pl kapott öcsiket a játék
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...