Íme, a Games with Gold májusi felhozatala

  • Írta: szlav
  • 2023. április 27.
  • Akció
Link másolása
Az utóbbi hónapok talán legerősebb hónapja lesz a március, ha az Xbox Live Gold tagságunk mellé járó játékokról van szó. Egy legendás versenyjáték és egy káprázatos indie platformer lehet örökre a miénk.

Lám, néha meg tud még lepni bennünket pár érdekességgel a Games with Gold is! A Microsoft májusban is két játékot ad azoknak, akik Xbox One-on vagy Xbox Series X/S-en előfizetnek az Xbox Live Gold (vagy a Game Pass Ultimate) havidíjas csomagjára.

Az első cím a Star Wars Episode I Racer lesz - egész pontosan az eredetileg 1999-ben kiadott játék 2020-ban remasterelt kiadása. Reméljük, hogy nem kell bemutatnunk ezt a címet, elvégre minden idők egyik legizgalmasabb Star Wars-játékáról van szó, ami ráadásul a zsánerét tekintve is abszolút egyedi. Ezt a címet május 1-től húzhatjuk be, egészen a hónap végéig.

Az akció másik játéka a Hoa lesz, melyen május 16-tól június 15-ig adhatunk a gyűjteményünkhöz. A Skrollcat Studio szemkápráztató puzzle-platformere a Ghibli-filmek látványvilágát idézi - nem érdemes kihagyni!

10.
10.
Sophisticated Karen
#9: Eredetileg a Grid a Toca sorozatbol note ki magat. Toca (foleg 2es resz)= Sim, Racedriver Grid = simcade, Grid 2 = arcade, Grid Autosport = sim, Grid es Grid Legends = Simcade. Arrol beszelek hogy a sorozattal nem tudnak mit kezdeni es inkoherensen valtoztatnak rajta minden fejlesztesnel. Nincsen meg benne a forza vagy a gran turismonak a kiforrotsaga. Az utolso jo resz (ami akkor jonak szamitott) az a 2008 korul kijott Race driver Grid volt mely nem volt jo vezetesi sim (fizikai model viszonylag egyszeru volt) de jo verseny szimulator volt az ellenfelek viselkedese miatt.
9.
9.
crytek
#8: Grid mint sim... ezt kitől hallottad? :) Mert poénnak hatalmas
8.
8.
Sophisticated Karen
#7: En honaprol, honapra dontom el hogy hol mi tetszik. Legtobben az alapjan hogy mi van otthon, en az alapjan hogy mi jon ki (miutan megvan mind a negy fo platform es meg mellette egy Wii U es egy ps3 is valahol a pinceben).

Chivalry az PCs cim es kontrollerel nem jo jatszani mivel a mouse ra van tervezve, egyebkent nem lenne rossz. A Grid meg utoljara 2008ban volt jo jatek, most inkabb nem tudja eldonteni hogy simcade vagy sim akkar lenni es igazan egyiknek se jo. A Descenders meg konkretan rossz.
7.
7.
crytek
#6: Ha neked se tetszik a ps plus felhozatal akkor ketten már vagyunk ,de ez nem általános.
Lehet valaki szereti a multis címeket akkor neki a Chivalry jó lehet.
Aki szereti a hot unalmas autós címeket és barlangban lakott mert lemaradt a game pass/hogy 1 $-ért utánad dobták akkor azoknak a Grid is tökéletes.
Aki szereti a bringázást azoknak meg a Descenders..
Senki sem egyforma szerencsére

Szóval az hogy igazam van ez max rám nézve igaz (na jó meg akkor te rád is) a játékok izlés dolga. Jó vitatkozni mi szar mi nem de egyik fél se győzte meg soha és soha nem is fogja a másikat. De + kommenteknek jók másra nem nagyon
6.
6.
Sophisticated Karen
#4: Elég vicces, hogy Xbox gold jobb játékokat add ebben a hónapban mint a PS plus. Cryteknek igaza van. Szerintem a podracer is jobb mint bármelyik a három PS plus játékból. Azért ha nagyon őszinték vagyunk akkor ez max kb egyszer egy évben fordul elő. .
5.
5.
crytek
#4: Grid Legends - kevés pálya önismétlő gyötrelmes unalmas
Chivalry multis fos bottal se
Descenders eleve nem érdekel a bicozás így a game sem

Ellenben egy könnyed ügyességi Hoa ami ráadásul sok gamerscore ad kb nulla "melóval"... Szóval igen zolika ez 50x többet ér nekem mint a sony májusi fosai

De tudom alap felállás amit nem Crytek tól az isten über ajnározásra méltó... minden amit crytek tól szar fos hulladék.. Gyorsan meséld el a kispajtásiadnak hogy ma is megmondtad a frankót
4.
4.
zoli12i
#1: Te világi bohóc. Másfél órás sz*r, de te erre csorgatod a nyálad. Bezzeg a PS Plus…
3.
3.
crytek
#2: Nem szoktam ilyeneket nézni

2.
2.
DragonBleacPiece
#1: Ezeket az anime filmeket nézd meg esetleg ha tetszett a Hoa:

Arrietty - elvitte a manó
A vadon hercegnője
Totoro, a varázserdő titka
1.
1.
crytek
Hoa királyságos 1.5 óra alatt maxolható. Ilyet pakolhatnának bele többet is
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...