Visszatérünk Rómába az Age of Empires II DLC-jében

  • Írta: zoenn
  • 2023. április 28.
  • Bejelentés
Link másolása
Egy klasszikus bővítmény érkezik május közepén a Age of Empires II: Definitive Editionhoz. A Return of Rome DLC az eredeti játékhoz készült Rise of Rome-nak felel meg, azaz 16 ókori civilizációval bővül a felhozatal.

Május 16-én érkezik a Return of Rome DLC a felújított Age of Empires II-höz PC-n és Xboxokon. A veteránoknak ismerős lesz az ókori kiegészítő, lévén az eredeti Age of Empires Rise of Rome expanziójának új formájáról van szó.

Ahhoz, hogy az újdonságokhoz hozzáférjünk, át kell váltanunk a főképernyőről a kiegészítőre, és rögtön rátehetjük a mancsunkat a 16 új nemzetre: asszírok, babilóniaiak, karthágóiak, csosonok, egyiptomiak, görögök, hettiták, macedónok, minósziak, palmüraiak, perzsák, föníciaiak, rómaiak, shangok, sumérok és jamatók mind játszhatóak lesznek a Return of Rome-ban.

Három új kampányt is kapunk a summérok, macedónok és rómaiak oldalán, egyedi küldetésekkel és történettel, valamint egy új D3 játékmóddal, melyben nincsenek falak és tornyok.

2.
2.
Sophisticated Karen
Nagyon varom. Eddigi DLCk mindig jol voltak. A Romaiak raadasul mint AoE2s nep is fognak szerepelni: Tehat vegre lesz Kelet Roma Vs Nyugat Roma meccs!
1.
1.
Extol
Galactic battlegrounds remake kellett volna már nagyon régen
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...