A Honkai: Star Rail felülmúlja a Genshin Impact indulási számait

Link másolása
A Genshin Impact alkotóinak új játékát már több, mint 20 millióan töltötték le, pedig csak egy nap telt el a megjelenés óta.

A Honkai: Star Rail több, mint húsz millió letöltést zsebelt be egyetlen nap alatt, amivel máris lekörözte a miHoYo előző nagy durranását, a Genshin Impactet. Ez utóbbit a megjelenése utáni első négy napban 17 millió letöltést zsebelt be. Végül a játék két hét alatt több mint 100 millió dolláros bevételt ért el, ami végülis fedezte a fejlesztési költségeket. A Honkai: Star Rail több, mint valószínű, hogy hamarabb megugorja majd ezt a számot. 

A sci-fi kaland legnagyobb rajongói tábora Kínában található, ott a mobilos változat regisztációinak a száma már meghaladta a 21 milliót. Valójában ez a siker pedig pont, hogy az előzményjátéknak köszönhető, ami megteremtette a folytatás rajongótáborát.

3.
3.
DamonSan
2.
2.
Ganzer
#1: Szerintem is jó cucc, egy darabig el leszek vele. Annó Genshin-be is belepakoltam rgy rakás órát úgy hogy egy forintot nem költöttem rá. Itt ez is érvényes, ha játszik az ember, itt is kapja a lóvét hogy tudjon kipörgetni normális karaktereket (gacha).
1.
1.
Doomsayer
Szinte sosem játszom ilyenekkel, de erre ránéztem, mert körökre osztott a harc és ha szóba jön, tudjak valamit mondani. Elég jó a harcrendszer, valamint a stílus, zene, sztori, ill. a játék egyéb tekintetekben is eddig meglepő számomra is, de tetszik (4-5 órát játszottam). Jó a grafika és hangulat, nincs gépigény, sem bugok, sem problémák, sem lag, sem crash, szóval tuti kipróbálták megjelenés előtt.

Ezért aki pont most akarja szétunni az életét és nincs reménysége, hogy mihez kezdjen így a végén, annak jó szándékkal tudom ajánlani ezt az amúgy ingyenes, sztorifókuszú-kaland-körökre osztott RPG-nek kinéző játékot egy megnézésre. Kb 10-12 gigát szed le és még kínai telefonon is lehet jól irányítani és még steam deck-en is megy 1440p-ben és még gamepad-del is jól lehet irányítani.

Röviden: jónak tűnik, nem csodálkozom, ha sokaknak tetszeni fog.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...