Végre sínen van az új Penge-film

  • Írta: zoenn
  • 2023. május 2.
  • Cooltúra
Link másolása
Végre megkapta a hőn áhított forgatókönyvírót az eddig parkolópályán leledző Penge-film, a Marvel a True Detective alkotóját, Nic Pizzolattót kérte fel a script helyrepofozására. Hamarosan a gyártás is elkezdődhet.

Tavaly októberben kaptunk a szomorú hírt, hogy az új Penge-film munkálatai leálltak, hiszen elsőnek a rendezőjét veszítette el, de az első forgatókönyv-verzió sem állta meg a helyét. Szerencsére a Marvel kitartott a projekt mellett, a The Hollywood Reporter szerint már írót is találtak hozzá, nem is akárkit! A True Detective alkotója, Nic Pizzolatto veti papírra a sztorit.

Az első scriptet még Michael Starrbury írta, ám Pizzolatto jelentősen átdolgozza és kibővíti a vázlatot, a lap úgy tudja, hogy az úriember már hetek óta dolgozik a Blade forgatókönyvén. Ha minden jól halad, hamarosan elkezdődhet a gyártási folyamat is.

A Marvel új filmjét még 2019-ben jelentették be, a gyártást 2022-ben kezdték volna, csak az eredeti rendező, Bassam Tariq felállt a projekt mellől.

A jelenlegi tervek szerint 2024. szeptember 6-án kerülhet mozikba Mahershala Ali főszereplésével készülő film.

8.
8.
Csoki80
#6: Egy öregedő vámpír lenne :-D
7.
7.
Nate Hope
#6: Mérget vennék rá, hogy Snipest vissza fogják hozni az új Bosszúállók-filmekben, mint ahogy az összes többi kulcsfontosságú karaktert a régi Marvel-mozikból, ha már a multiverzum lesz a fő téma.
6.
6.
DragonBleacPiece
Mahershala Ali hasonlít szerintem Wesley Snipesre, azért választották őt a szerepre. Egyébként ha a régi batmant is visszahozzák az új flash filmben, meg harrison fordot stb színészeket folyamat tolják a képünkbe, nyomorúságos siralmas állapotban lévő brendan frasert, tobey mguiret stb akkor egy 60 éves wesley snipes miben lenne ennél rosszabb? Kiba*** jó színész minden filmjében hatalmasat alakított, megérdemelné hogy legalább betegyék valahogy.
4.
4.
Grabowsky30+
#3: Nyilván nem gondolnám, hogy neki kéne eljátszania a Pengét újra. Csak vele annyira összeforrt ez a szerep, legalábbis szerintem. Furcsa lesz elsőre, de a film nem ettől lesz rossz vagy jó. Ahogy te is írod, ha ez is a 12éves korosztálynak fog készülni megfelelve az összes mai követelménynek akkor Ali fizimiskája lesz a legkisebb probléma valószínű.
3.
3.
Nate Hope
Snipes 60 éves, a karrierje romokban, értelmes szerepeket nem nagyon kap. Valahol megértem ezt a fanatikus Snipes/Penge imádatot, de így húsz év után engedjük már el. Ali teljesen jó lesz erre a szerepre, az már más kérdés, hogy a mai Hollywoodban mennyire lesz hű a film a karakterhez és a sötétebb, véresebb hangvételhez.
2.
2.
Grabowsky30+
Mahershala Ali-t klasszisokkal jobb színésznek tartom, mint Snipes-t, de ettől függetlenül most látatlanban úgy gondolom, hogy hiányozni fog a pengéből.
1.
1.
Kamukaze
Ezt a cikket valami félresikerült AI-val irattátok meg? Vannak benne érdekességek.. :)

A True Detective alkotója, Nic Pizzolatto felel veti papírra a sztorit.

A Marvel új filmjét még 2019-ben jelentették be, a gyártás 2022-ben kezdték volna

a lap út tudja, hogy az úriember már hetek óta dolgozik a Blade forgatókönyvén.





Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...