Az utolsó pillanatban csúsztatják az Amnesia: The Bunker megjelenését

  • Írta: szlav
  • 2023. május 12.
  • Csúszás
Link másolása
Május 23-án kellett volna megjelennie, a Frictional Games azonban úgy döntött, hogy tovább halasztják hátborzongató horrorjáték megjelenését. Erre természetesen jó okuk van.

Ritka, hogy egy játék ilyen közel a megjelenéshez kapjon halasztást, az Amnesia: The Bunker esetében azonban kénytelenek leszünk rászámolni két extra hetet a korábban május 23-ra kijelölt dátumra. A horrorjáték végül csak június 6-án érkezik meg PC-n, Xbox One-on, Xbox Series X/S-en és PlayStation 4-en, ennek pedig jó oka van.

A játék kreatív igazgatója, Fredrik Olsson elárulta, hogy a csapat beleütközött néhány váratlan problémába. Az első gubanc némileg képlékeny, a hitelesítési eljárást illeti, Olsson azonban nem árulta el, hogy melyik digitális piactéren akadt meg az eljárás. Ennél jóval kézenfoghatóbb probléma az, hogy a játék jelenlegi változata néha összeomlik, a nehezen reprodukálható crashelés okát pedig a csapat egyelőre nem tudta pontosan beazonosítani.

A fentiek fényében tehát mindenképp szükség lesz erre az extra két hétre, amely alatt remélhetőleg a fejlesztők elsimítják majd a megmaradt technikai hibákat. Az alternatíva a kőkemény crunch lett volna, ezt azonban a menedzsment mindenképp el szeretné kerülni.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...