Amnesia: The Bunker PC, PlayStation, Xbox

Az I. világháború idején egy francia katona csapdába esik és nincs egyedül a sötétben.
1698422410

Még nehezebb lett halloweenre az Amnesia: The Bunker

Megérkezett a Amnesia: The Bunker legújabb frissítése, amely számos új funkcióval bővíti a repertoárt. Kezdetnek ott lesz a Shell Shock mód, amely alaposan teker egyet a kihívásfaktoron.
1690120838

Továbblépne a horror műfajától az Amnesia fejlesztője

A Frictional Games kicsit belefáradt a belső nézetű pszichológiai horrorjátékok készitésébe, de a jövőbeli projektjeiknél szeretnének más jellegű történeteket is elmesélni. Persze nem véglegesen.
1686411600

Amnesia: The Bunker teszt

Az I. világháború lövészárkaiban, Henri Clément, francia katona szemei előtt kizárólag a túlélés lebegett, arra azonban nem számított, hogy hamarosan egy, még a golyó általi halálnál is borzalmasabb végzet ered majd a nyomába.
1685466049

Ezek a játékok jönnek júniusban a Game Pass-be

A Microsoft bejelentette az Xbox Game Pass szolgáltatás júniusi felhozatalának első adagját. A Chicory: A Colorful Tale már mostantól elérhető konzolon és PC-n, de jön az Amnesia: The Bunker is.
1684735200

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

A héten a mennyiségre nem lehet majd panaszkodni, számos olyan cím érkezik, amelyre már nagyon kíváncsiak vagyunk, ráadásul filmek és streamelhető tartalmak terén is izgalmas lesz a hét.
1683904345

Az utolsó pillanatban csúsztatják az Amnesia: The Bunker megjelenését

Május 23-án kellett volna megjelennie, a Frictional Games azonban úgy döntött, hogy tovább halasztják hátborzongató horrorjáték megjelenését. Erre természetesen jó okuk van.
1683273600

10 percig pörög az Amnesia: The Bunker

Világháborús pszichózis, patkányok és egy minket üldöző, látszólag megállíthatatlan szörny? Ha ezek hallatán valaki még bizonytalan, annak megérkezett a gameplay trailer is.
1681365632

Ismét csúszik az Amnesia: The Bunker

A Frictional Games bejelentette, hogy mégsem jelenik meg a tervezett időpontban az első világháborúban játszódó horrorjátékuk. Nagy baj nincs, csupán egy rövidke csúszásról van szó.
1679385637

Rémséges mesét ígér az Amnesia: The Bunker előzetese

A Frictional Games tavaly bejelentett horrorjátékában nem csak az jelent veszélyt, hogy a kijáratot ránk robbantották, ennél sokkal szörnyűségesebb dolgok is lesnek ránk az Amnesia: The Bunkerben.
1676395800

Hardcore élményt kínál majd az Amnesia: The Bunker

Egy Fredrik Olssonnal készült interjú alapján kaptunk némi plusz információt arról, hogy milyen is lesz a játék. Hátborzongató élmény lesz, az biztos.