Dátumot kapott a Jagged Alliance 3

  • Írta: zoenn
  • 2023. május 18.
  • Bejelentés
Link másolása
Gondoltátok volna, hogy a Jagged Alliance harmadik részét már 20 éve bejelentették? Azóta számos kiadót és fejlesztőt fogyasztott el a projekt, ami végre révbe ér, hiszen idén júliusban a boltokba kerül.

A rajongók 20 évig vártak türelmesen a Jagged Alliance 3-ra, amit még 2004-ben jelentettek be, a fejlesztést akkor az orosz MiST Land South végezte, de a Strategy First kiadónak gondjai akadtak, így ebből nem lett semmi. A jogok 2015-ben kerültek a Nordic Gameshez, és a THQ Nordic hat évvel később leplezte le a ma ismert harmadik részt. A munkálatokat a Tropcio-sorozat készítője, a Haemimont Games végzi.

Az anyag ugyanúgy egy izometrikus, körökre osztott stratégia, mint elődei, 40 impozáns zsoldost irányíthatunk benne, akik közül felállíthatjuk osztagunkat, néhány ismert karakterrel megspékelve. Brigádunk egy félkatonai Légió ellen vetik be minden tudásukat. Fegyverek és felszerelések széles skáláját alkalmazhatjuk a küldetések közben, speciális perk-testreszabásokkal, nem kevés RPG-elemmel. Amúgy online kooperatív módban is végigtolható a teljes kampány.

Szóval a dátum: a Jagged Alliance 3 2023. július 14-én érkezik PC-re a Steamen keresztül. Fentebb az új előzetest nézhetitek meg.

1.
1.
Caleon
Nagyon várom. Pont ideális a fejlesztőválasztás, hiszen a Tropico címekkel rengeteg tapasztalatot szereztek izometrikus játékok terén. Ahogy elnézem, a Jagged Alliance 2 egyenesági koncepcióját viszi tovább, amivel rengeteget játszottam anno. :-)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...