Vadiúj stúdiót alapítottak a DICE-veteránok

  • Írta: zoenn
  • 2023. május 24.
  • Hír
Link másolása
TTK Games néven egy teljesen új stúdiót alapított Lars Gustavsson és három másik korábbi DICE-tag. Természetesen egy nextgen online shooter lesz az első játékuk műfaja, mi más?

Lars Gustavsson a DICE egykori fejese és a korábbi Battlefield-játékok kreatív rendezője új stúdiót alapított a közelmúltban. A stockholmi TTK Games egy új, következő generációs online shooteren dolgozik szép csendben, ráadásul nem akármilyen dolgozókkal.

Köztük van Daniel Berlin, aki a korábbi Battlefield-játékok látványtervezéséért felelt, Vidar Nygren, a Battlefieldek technikai igazgatója, ráadásul a Frostbite Engine fejlesztését irányította. Az utolsó úriember Peter Hoyles, a DICE LA művészeti igazgatója. Meggyőző névsor, ugye?

Lehet, hogy még évekbe telik, amíg működés közben láthatjuk a srácok új projektjét, akik tudják, hogy valami nagyon félrement a Battlefield 2042-vel, de van remény egy igazi BF-játékra, még ha nem is ezen a néven. TTK szerint jelentős finanszírozással van ellátva a projektjük, amellett, hogy megőrizték alkotói szabadságukat is.

Kíváncsian várjuk, mivel rukkolnak elő!

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...