SGF 2023: Gameplay traileren az Avowed

  • Írta: pandaril
  • 2023. június 11.
  • Bejelentés
Link másolása
Az Obsidian szerepjátékában egy élőholt pestissel fertőzött világ sorsáról dönthetünk majd egyszemélyben, de ha minden igaz, akkor erre majd csak jövőre lehetőségünk.

Játékmenetet villantott az Obisidan új játéka, az Avowed, amelyben birodalmi ügynökök leszünk, akik egy zombijárvány után nyomoznak. Persze, nem is lenne Obsidian-játék, ha nem lenne minden tettünknek következménye, megannyi végkifejlettel!

A játékmenetet elnézve számos módon vehetjük fel a harcot az élőholtakkal, szörnyekkel vagy épp emberekkel, azonban a trailer alapján a játék csak 2024-ben jelenik majd meg Xbox One-ra, Xbox Series X/S-re és PC-re.

Ez a hír a Summer Game Fest-közvetítésünk része. Ha lemaradtál valamiről, irány az aloldalunk, ahol egy helyen találod meg az összes bejelentést és látnivalót az eseményről!

5.
5.
Doomsayer
Na ezt már szeretem. Nagy zene, színes grafika, csontvázak, varázslás, take-cipőtalp-in-da-face és zöld Vin Diesel. A hangzás meg sem közelíti a Starfield-et, de az Osidian-nak elnézhető egy ilyen simán - mert vélhetőleg a POE világa kárpótol mindenért. 100, hogy neki fogok menni és szétütök mindent és ott fogok kalandozni meg röhögni a réten.
4.
4.
Realms
Hááát meh...
Mindenesetre így is várom, az Obsidian nehezen tud tévedni, ha RPGről van szó.
3.
3.
crytek
Nem világmegváltó ,sőt ránézésre a kasszákat se fogja szétszakítani,de nem rossz és tetszik amit látok.
2.
2.
DragonBleacPiece
hát ez elég ingerszegény volt,grafka és harc és a karakterkinézet is mosléknak tűnik, dark messiah of might and magic megeszi reggelire
1.
1.
Jarl Balgruuf
Viccnek is rossz, a Skyrim is jobban néz ki ennél. Modok nélkül is.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...