SGF 2023: Hamarosan nyílt bétába lép az XDefiant

  • Írta: sirdani
  • 2023. június 12.
  • Bejelentés
Link másolása
A prezentáció harmadik címeként rögtön a Ubisoft free-to-play lövöldéje kapta a reflektorfényt, és egy streamerekkel teli friss gameplay-montázs után kiderült, hogy hamarosan mindenki belevághat az akcióba.

Nem titok, hogy az XDefiant korábbi bétája egészen jól szerepelt, áprilisban például a szerverproblémák ellenére is több mint egymillió játékos vetette magát a címre, viszont a fejlesztők csak most kezdenek igazán bemelegedni a buliba! Komoly optimalizációs fejlesztésekkel és játékmeneti balanszokkal felvértezve tér vissza a játék egy június 21-től 23-ig tartó nyílt bétával, melyen a PC-s, PlayStation 5-ös és Xbox Series X/S-es játékosok is részt vehetnek. Sőt, aki korábban befért a zárt bétába, az egy teljes nappal, már június 20-tól kezdheti pumpálni a golyót a rosszfiúkba.

A színpadon a játék kreatív igazgatója, Say Saada elárulta, hogy rengeteg visszajelzést kaptak a korábbi tesztfázisokból, melyeknek hála sokkalta csiszoltabb és fluidabb élményben lehet majd része mindenkinek jövő héten. Emellett megtudtunk pár érdekességet a jövőt illetően is: a nyár végén esedékes rajtkor 14 pálya, 5 frakció és 24 fegyver áll majd a rendelkezésünkre, az első éves menetrendben pedig további 12 pálya, 4 frakció (saját spéci karakterekkel és skillekkel), illetve 12 új fegyver vár majd még ránk.

Az már most látszik, hogy a Ubisoft komoly erőfeszítésekkel próbálja bővíteni a stabil alapokat a free-to-play piacához, és az XDefiant esetében garantáltan nem lesz probléma a tartalom mennyiségével, viszont hogy sikerül-e stabil közönséget összeszedni a játékhoz, az a következő egy év kérdése. Mi mindenesetre kíváncsian várjuk, mi sül ki belőle!

Ez a hír a Summer Game Fest-közvetítésünk része. Ha lemaradtál valamiről, irány az aloldalunk, ahol egy helyen találod meg az összes bejelentést és látnivalót az eseményről!

2.
2.
markoci555
így elsőre cod szerűségnek tűnik, amit köszi nem kérek ingyen sem, de ez a videó még ráadásként szolgál, tuc tuc zenére streamerek oh my god-oznak
1.
1.
LGHDTV+
Az a 3 ember akit érdekel, az biztos örül a bétának
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...