SGF 2023: Korokon átívelő kaland az Assassin's Creed Nexus VR

  • Írta: szlav
  • 2023. június 12.
  • Videó
Link másolása
Három kor három legendás orgyilkosának kalandjait élhetjük át a VR-ra szabott Assassin's Creed-játékban. Mellette újra megmutatta magát a Project Jade is.

Dörzsölhetitek a markotokat, ha nálatok is lapul egy Meta Quest 2 vagy lecsaptok a Meta Quest 3-ra, de vigyázzatok, hogy ne dobjatok véletlenül egy Leap of Faithet a kávézóasztalra! Az Assassin's Creed Nexus VR három legendás orgyilkos, Ezio, Cassandra és Connor kalandjait meséli el, csak ezúttal abszolút testközelből. A bemutató sajnos nem valódi játékmenet volt, a megjelenés azonban nincs messze: még idén, karácsony környékén megjelenik a játék.

Indul a Codename: Jade bétája!

A mobilos Assassin's Creed is megmutatta magát egy rövidke kedvcsináló erejéig - itt pedig már valódi játékmenetből vágott felvételeket láthattunk! A Kínában játszódó kaland mobilos cím létére remekül fest, a bétára pedig már szabadon regisztrálhatunk!

Ez a hír a Summer Game Fest-közvetítésünk része. Ha lemaradtál valamiről, irány az aloldalunk, ahol egy helyen találod meg az összes bejelentést és látnivalót az eseményről!

1.
1.
sasncore
Nem tudom hányan lőttek már, íjjal.. Ez így nagyon tré. Egy normál pc-és Jade viszont érdekelt volna. VR-ben ha szép marad a grafika, a nevezetes helyek bejárása igazán érdekes lehet.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...