Assassin's Creed: Nexus VR PC

Korokon átívelő VR-os Assassin's Creed.
1710575301

Hat cím, amiért érdemes Meta Quest 3-at venni

A tavalyi év végén elrajtolt a piac egyik legjobban teljesítő VR-szettjének, a Meta Quest 2-nek a legújabb iterációja, mely technológiai oldalról minden szempontból túllicitálta elődjét. Most megnéztük, milyen játékokat érdemes tolni rajta!
1707570005

Csalódást keltőek az Assassin’s Creed: Nexus VR eladásai

A Ubisoft várakozásain alul teljesített az Assassin’s Creed virtuális valóságra épülő játéka, és hiába kapott kedvező kritikákat, a játékosokat annyira nem érdekelte. Ezért a vállalat a jövőben nem invesztál több pénzt a VR-ba.
1704962700

Felsorakoznak a DICE Awards jelöltjei

Huszonhetedik alkalommal nevezik ki idén a Design Innovate Communicate Entertain Awards győzteseit. A huszonhárom kategóriában 56 különböző cím sorakozott fel. Lássuk a teljes listát!
1699862400

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Remek hét elé nézünk videójátékos fronton, több nagysikerű játék is kiegészítőt kap, érkezik majd a Truman Show szellemi örököse, a VR-os Assassin’s Creed-játék, verekedhetünk kedvenc Nickelodeon karaktereinkkel, de a Fantomtolvajok legújabb kalandjába is belevethetjük majd magunkat.
1697716800

Bepillantást kaptunk az Assassin’s Creed Nexus VR-ba

Majd’ 9 perces videóval kedveskedik nekünk a Ubisoft, mellyel az Assassin’s Creed Nexus VR élményébe kaphatunk mélyebb betekintést. A videót a játék kreatív rendezőjének narrációja kíséri végig, érdemes belekukkantani.
1695403983

Már tudjuk, mikor érkezik az Assassin’s Creed: Nexus VR

Már nem kell sokat várni az első virtuális valóságra épülő Assassin’s Creedre, a Ubisoft elárulta, hogy mikor érkezik a Nexus VR, és még a játékmenetbe is belenézhetünk az új előzetesnek köszönhetően.
1686593572

SGF 2023: Korokon átívelő kaland az Assassin's Creed Nexus VR

Három kor három legendás orgyilkosának kalandjait élhetjük át a VR-ra szabott Assassin's Creed-játékban. Mellette újra megmutatta magát a Project Jade is.