Még nem találták meg a tehenes pályát a Diablo IV-ben

  • Írta: pandaril
  • 2023. június 17.
  • Érdekesség
Link másolása
Rod Fergusson szerint azért, mert nem létezik, azonban a fanatikusabb rajongók szerint a játék producere egyszerűen hazudik, a keresés ezért tovább folytatódik.

Aki a franchise régi rajongója, annak elég annyit mondanunk, hogy gyilkos tehenek. Akinek ez nem mond semmit, annak itt egy kis videós ízelítő még a Diablo II-ben debütáló easter egg-ből:

A titkos tehenes pálya ebben a játékban jelent meg először, és bár nem volt egyszerű sem megtalálni, sem pedig elérni, a játékosok imádták az abszurditását. A Blizzard is tisztában volt ezzel, így a harmadik részben is visszatértek a gyilkos szarvasmarhák, holott a játék egyik töltőképernyője kerek-perec leszögezte, hogy nincs tehenes pálya (pedig de).

Nem csoda hát, hogy a Diablo IV kapcsán a játékosok gyakorlatilag a megjelenés napja óta keresik a titkos tehenes pályát, holott Rod Fergusson egy interjúban leszögezte, hogy nincs a játékban ilyen. A fegyveres tehenek hiányát azzal indokolta, hogy a fejlesztők szerették volna megőrizni a játék gótikus, sötét, földhözragadt hangulatát és stílusát, amibe nem fért bele ez a vicc. A rajongók egy része szerint azonban a játék producere egyszerűen hazudik.

Olyannyira komolyan gondolják ezt, hogy külön sub-Redditet nyitottak, ahol kereséseket szerveznek Sanctuary szerte. Egyesek szerint a Pokol bejáratánál lehet a titkos portál, második a Diablo II-ben a pálya megnyitásához szükséges tárgyakra való utalásokat fedeztek fel, de volt olyan is, aki a világban kóricáló riskákat inzultálta emote-okkal, sőt meg is támadta őket, azonban hiába.

Persze, nem kizárt, hogy később kerül majd be a játékba akár egy kiegészítőben, vagy akár szezonális tartalomként, de erre nincs kilátás a közeljövőben. Valószínű, hogy ha létezne már a titkos tehenes pálya, akkor azt ha más nem, az adatbányászok megtalálták volna, sőt az sem valószínű, hogy az első egy-két szezonban számíthatunk rá. Azonban a Blizzard hosszú időre tervez a Diablo IV-el, így nem kizárt, hogy egyszer csak a semmiből megszólal a vérfagyasztó, enervált "múú".

5.
5.
GAMEROD
Lehet hogy most nem tehenek vannak benne, hanem birkák. Így igazat is mondanak, meg benne is van a plusz.
4.
4.
Chdz
Szerintem rengeteg dolog még kivan vágva, hogy később legyen még mivel kísérletezni, majd 1-2 kieg és kiteljesedik a gém.
3.
3.
DarkLord
Én találtam egy eldugott kis farmot a map egyik végében, ahol voltak bocik meg egy farmer tevékenykedett, mondom oké itt lesz valami. Azt nem lett semmi. De tuti belekerül és ettől tényleg nem lesz komolytalan a játék.
2.
2.
xanatos0911
Mert a D2 komolytalan lett ettől? Ez hülyeség. Nem egy easter egg fogja meghatározni a játék komolyságát… pont ezért easter egg. Másik pedig, hogy nem csak azért volt közkedvelt, mert abszurd volt hanem a loot/drop és az xp miatt is. Ha valóban nem létezik akkor azért nem létezik, mert nem akarták, hogy a játékosok jó része azon lógjon és azt farmolja. Máskülönben azt kéne bejelentenie, hogy van tehenes pálya, csak semmit nem kínál az abszurditáson kívül.. ami egyeseknek - akik megszállottan keresik - sokkal felháborítóbb lehet.
1.
1.
markoci555
ha szeretnék megőrizni a komolyságot, de kielégíteni a fanokat is, akkor szerintem nem lenne nehéz találni egy középutat valami jól eldugott secret pályával, ahol nem két lábon járó tehenek vannak, hanem valami ehhez kapcsolódó sötétebb cucc
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...