Dátumot és friss trailert kapott az Atomic Heart: Annihilation Instinct

  • Írta: szlav
  • 2023. június 26.
  • Letöltés
Link másolása
Nem kell már sokat várnunk az Atomic Heart első nagy DLC-jére! Az Annihilation Instinct (avagy AI) augusztusban kelti életre a szovjet utópia leghalálosabb robotjait.

Hiába pörgött le az Atomic Heart stáblistája, Nechayev őrnagy megpróbáltatásai még nem értek véget. Egy bő hónap múlva érkezik ugyanis a játék első bővítménye, az Annihilation Instinct, amely a Mendeleev Complex leghalálosabb gépszörnyetegeit is életre kelti. Lássuk a DLC előzetesét!

Az auguszuts 2-án debütáló csomag számos új ellenféllel és néhány nagyon érdekesnek tűnő új fegyverrel várja a visszatérő játékosokat. Természetesen P-3 kesztyűje is kap egy új képességet: a Techno-Stasis segítségével az idő folyását is a vérengző robotok ellen fordíthatjuk.

A Mundfish csapata a mai napon egyébként egy másik, ingyenes frissítést is fellőtt a játékhoz. Emellett sem érdemes elmennünk szó nélkül, hiszen egy régóta várt fícsör, a New Game Plus került be a játékba.

4.
4.
crytek
#2: Szerintem érdekes volt. De ez egyéni izlés kérdése ugyebár.
3.
3.
tyber16
#2: Szerintem ér annyit és elég beteg dolgok derülnek ki benne bár türelem kell hozzá mert a végére jönnek ki a dolgok :D Addig el kell viselni a főszereplőt. Ha van gamepassod vagy virágbolti verziód akkor simaügy más esetben én azt mondom hogy egy zsíros akciót várj vele.
2.
2.
csoki0619
#1: Mennyire tűrhető amúgy a sztorija? Láttam belőle gameplay-t, nem tűnt rossznak, bár azt mondják elég monoton lesz a végére, tipikus FPS jellemző. Viszont a sztori meg a körítés érdekesnek tűnt, ami nem biztos, h nekem elég, mert a Bioshock játékoknál is ez a kettő stimmelt, viszont ahogy elkezdtem velük játszani, pár óra után töröltem őket. Tehát, ami érdekel, ér annyit a sztori, h végigszenvedjem?
1.
1.
crytek
New game plus navégre!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...