Újra belenézhettünk a The Sims 5-be

  • Írta: szlav
  • 2023. június 28.
  • Videó
Link másolása
Egyelőre persze még csak a Project Rene korai prototípusairól van szó, a Maxis azonban fáradhatatlanul dolgozik azon, hogy közel tíz év után új, számozott The Sims-játékot kaphassanak a franchise rajongói.

Tegnap egy jókora videóban tett helyzetjelentést a The Sims-franchise fejlesztőstúdiója, a Maxis. A Behind The Sims névre keresztelt műsor érintette a tavaly óta ingyenesen játszható The Sims 4 új DLC-jét, a The Sims Mobile és a The Sims FreePlayt újdonságait is, a lényeg azonban a videó utolsó öt percében érkezett: ismét beleshettünk a Project Rene, azaz a The Sims 5 színfalai mögé.

Az alábbi videóban 11:18-tól kezdődik a The Sims 5 bemutatója:

A még jócskán fejlesztés alatt álló játék számos eltérő aspektusára ránézhettünk. Az élethű bevilágítástól és animációktól kezdve a korai prototípusok és viselkedési modelleken át, egészen a frizurák személyre szabásáig, szinte mindenre ránézhettünk pár másodperc erejéig. Habár csak akkor áll majd igazán össze a kép, ha végre megjelenik a The Sims 5, érdekes tudnivaló, hogy a Maxis fő támpontja ezúttal a letisztultság volt. Minél kevesebb, egyszerű vizuális elemekkel szeretnék átadni a simjeink érzéseit - olyan erős alapokkal, amelyre hosszú évekig lehet később építeni.

Sajnos megjelenési dátumot továbbra sem kaptunk, könnyen meglehet, hogy még akár éveket is várnunk kell a The Sims 5 debütálására. Elkeseredni azonban nem érdemes, hiszen addig is akadnak majd tennivalóink a korábbi The Sims-játékokban.

1.
1.
Dens99
A negyedik rész óta egy lépés előre, három hátra az egész. Akik inkább építkezni szeretnek azoknál alapból bukó ez az ótvar grafika, ami a negyedik résszel jött. Már ideje lenne az egy az egyben Sims-nek, normális grafikával, és nem az upgradekre és a minél több felesleges dolog belezsúfolására alapozni.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...