Friss látnivalókon a S.T.A.L.K.E.R. által ihletett Pioner

  • Írta: zoenn
  • 2023. július 2.
  • Videó
Link másolása
Még a 2021-es PC Gaming Shown jelentették be a Pionert, amelyben egy veszélyes PvE és PvP világban kell helytállnunk kalandorként. Nos, a fejlesztők nem ültek a babérjaikon két évig, az MMO elég meggyőzően fest.

A Pionerben a fő cél a túlélés és a nyomasztó, szürke világ felfedezése lesz, amelyben PvE és PvP elemek egyaránt megtalálhatóak lesznek. A GFA Games csapata nagy figyelmet fordított azokra az eseményekre, frakciókra és küldetésekre, amelyekben a játékosok részt vesznek. Akár zsoldosként, banditaként, karavánőrként, felfedezőként vagy pionírként játszol, úgy érzed majd magad, mintha te is teljes értékű résztvevője lennél a szigetvilág számos történésének.

Az MMORPG-t bevallottan a S.T.A.L.K.E.R. ihlette, ebben is lesznek veszélyes anomáliák, más frakciókkal való összetűzések, ugyanakkor előőrsöket építhetünk, fejleszthetjük felszerelésünket és kereskedelmi útvonalakat hozhatunk létre, összedolgozva más játékosokkal.

Sajnos nem tudni még, hogy mikor érkezik a Pioner, ahogy azt sem, hogy a PC mellett más platformokra is ellátogat-e.

8.
8.
Spazz Maticus
Ja, hogy ez MMO-lesz.
Akkor kösz az infót, ugorjunk...
7.
7.
Viktor_The_Best
Mi az isten! Sivatagban játszódó COD vagy mi a bánat XD. A zene meg nem illik a videó traileréhez!!!
6.
6.
Extol
#1: Nyilvánvalóan nem Orgrimmar van a képen, én jobban örültem volna egy egyjátékos kalandnak, ebben nem hiszem hogy részt veszek
5.
5.
Kamukaze
1-2-3-4: Várjuk már meg a játékélményt :)
4.
4.
markoci555
arc animációkon lenne mit javítani, szerintem jön xbox+ps-re is, az már más kérdés ilyen pvp zónákban hogy lesz megoldva a cross play
3.
3.
sumblinker
Úgy látom ez a setting sosem megy ki a divatból.
2.
2.
Grabowsky30+
#1: De! :D
Tetszik az ötlet, nem csúnya a játék! Csak valahogy mindennek ugyan olyan a színe, picit több szín kéne, hogy lássam melyik az ellen és melyik egy fa, és melyik egy épület.
1.
1.
cobrausa24
Az első képen nem Orgrimmar van? :D
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...