A Square Enix a megjelenés előtt törölte a mobilos Just Cause-t

  • Írta: zoenn
  • 2023. július 4.
  • Gyászhír
Link másolása
Hiába volt gyakorlatilag készen, a Square Enix az utolsó pillanatban kihúzta a szőnyeget a Just Cause: Mobile alól. Az ingyenesen játszható anyag ugyan korai hozzáférésben volt egy ideje, de a fejlesztés nem ment simán.

A Just Cause Mobile-t még a 2020-as The Game Awardson jelentették be egy ingyenesen játszható lövöldözős anyagként, amivel egyedül vagy négyfős kooperatív módban is nyomulhattunk volna, nem is beszélve a harminc főt támogató multiplayerről.

Eredetileg 2021-re volt kiírva a megjelenés, ám akkor Szingapúron kívül máshol nem volt elérhető az esztelen akcióorgia. Azonban később más régiókban is elindult a korai hozzáférés, de a fejlesztést többször sújtották késések, februárban pedig az összes érintett régióban leállt az Early Access-program.

Tekintettel a problémás fejlesztésre, a Square Enix úgy döntött, hogy hivatalosan is elkaszálja a projektet. Ahogy a sorozat felelőse, Anne-Lou Grosbois-Favreau fogalmazott, "Soha nem könnyű egy ilyen jellegű bejelentést tenni, különösen a rajongóknak címezve, akik már várták a megjelenést. Őszintén köszönjük a támogatást, amit adtak nekünk.".

A valódi pénzért vásárolható gyémántok ellenértékét már visszautalták a felhasználóknak, illetve már az összes digitális boltból eltávolították a Just Cause: Mobile-t, illetve a játék Twitter-fiókját és a hivatalos weboldalát is lelőtték.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...