A pletykák szerint már a fejlesztőknél vannak a Switch utódjának devkitjei

  • Írta: zoenn
  • 2023. július 4.
  • Pletyka
Link másolása
Egy megbizható szivárogtató azt állitja, hogy néhány spanyol partnerstúdióhoz már eljutottak a Nintendo új konzoljának fejlesztői készletei. Ezek alapján a masina hivatalos bejelentése már nincs is olyan messze.

A Nintendo állítólag már javában dolgozik több külsős fejlesztővel a "Switch 2" nyitójátékain. A legújabb szóbeszédeket az a Nash Weedle szellőztette meg, aki annak idején pontosan megjósolta a Metroid Dread létezését a hivatalos bejelentés előtt, szóval hihető, amit állít most.

Ezek alapján a japánok új konzoljának fejlesztői prototípusai már több spanyol stúdióhoz eljutottak, akik már számos bejelentésre váró címen dolgozhatnak gőzerővel. Egyes feltételezések szerint a MercurySteamről van szó, de ők szoros kapcsolatban állnak a kiotóiakkal, nem is kockáztatnák, hogy bármi is kiszivárogjon tőlük, főleg egy ilyen fontos masináról van szó.

Annyira nagy a titoktartás, hogy egy stúdió kénytelen a meglévő Pro Controllerrel tesztelni a játékait, nehogy az új konzol kontrollerre véletlenül idő előtt megmutassa magát. A Nintendo valami innovációval készülhet az új konzol kontrollereinek esetében, nem pusztán a Joy-Conyok továbbfejlesztett változatáról van szó.

2.
2.
Doomsayer
Én is várom. Még a végén még feltalálják a japánok azt a fajta kontrollert, ami nem megy tönkre pár óra játék után.
1.
1.
GemForge
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...