Bő négy év után is tovább frissül a The Division 2

  • Írta: Nyuszcica
  • 2023. július 4.
  • Letöltés
Link másolása
A Ubisoft kiadta a 18.2-es frissítést a Tom Clancy's The Division 2 videójátékához. A számos hibajavítás mellett egy új event is érkezik: íme, a részletek!

A Ubisoft online akció-szerepjátéka, a The Division 2 bő négy év után is szinte folyamatosan kapja az új tartalmakat: a mai napon debütált a 18.2-es frissítés. A cél elsődlegesen a hibák javítása volt, azonban más újításokat is hozzácsaptak az eredeti videójátékhoz. A javítási jegyzetek szerint többek között ez az új frissítés hozza az Escalation Apparel Eventet is. 

Az update megoldja azt a problémát, amely lehetővé teszi, hogy más játékosokat meghívásokkal spameljünk. Ha a host a játékon belüli közösségi menüből gyorsan és többször megnyomja a "Meghívás a csoportba" gombot, az eddig problémát okozhatott a többi játékosnak.

Néhány szépséghiba is javításra került, mint például a fegyverek töltésének bugos animációja vagy a karakterek testrészeinek rángatózása. De persze ezekkel csak kapargatjuk a frissítéscsokor felszínét: a teljes listáért kattints ide! 

Ne maradjatok le: a The Division 2 Escalation Apparel Eventje a tervek szerint a július 4-i karbantartás végeztével kezdődik.

1.
1.
Hab
Hát ez elég kevéske.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...