Vadiúj karakterosztállyal bővül a Diablo Immortal

  • Írta: zoenn
  • 2023. július 7.
  • Videó
Link másolása
A Diablo mobilos mellékága is szóba került a Blizzard tegnapi streamje során, amelyből kiderült, hogy közel egy évtized után egy teljesen új karakterosztállyal bővül az univerzum.

A Diablo IV első szezonja mellett egy másik fontos információ is szóba került a tegnapi stream során. Érkezik a Diablo Immortal legújabb karakterosztálya, a Blood Knight, amely nem a szériától megszokott toposzokra épül. Ahogy a nevéből is sejthető, igazi vérszomjas karakter ő, mivel Sanctuary világában a vámpírok és a vérlovagok "összefonódtak".

Egyik képességével egy rúdfegyverrel felnyársalhatjuk az ellenfelet, majd a fejünk fölött meglendítve a földhöz vághatjuk, amely hatására a mindenkit elkábíthatunk, aki a hatósugarába kerül.

A Blood Knight elsődleges támadásai kettős fegyverekkel operálnak, gyorsan és egymás után csaphatunk le az szörnyekre, míg a Shadow's Edge képessége nem csak közelharcra, de a némileg távolabbi ellenfelek ellen is hatásos. Az Abomination egy átalakító skill, ezt aktiválva az egész képességsávunk átalakul egy új elsődleges támadással és két új képességgel. Az egyiket Blood Rushnak nevezik, mindent vérfolyóvá változtat, a másik egy három ütésből álló kombinált támadás, amelyből az utolsó elkábítja és a földre repíti a célpontot.

Az új osztály július 13-tól lesz elérhető a Diablo Immortalban, ráadásul teljesen ingyenesen!

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...